7. juni 2020
Lige over halvdelen af gospelkoret Joyful Noise sætter snart kursen med en stor oplevelse i Rumænien. Privatfoto
Lige over halvdelen af gospelkoret Joyful Noise sætter snart kursen med en stor oplevelse i Rumænien. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad i låget - i Rumænien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad i låget - i Rumænien
Solrød - 13. september 2019 kl. 15:53
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det varer ikke længe før gospelkoret Joyful Noise tager på korrejse til Rumænien. Fra 25. og frem til 30. september er 36 - ud af godt 70 kormedlemmer - afsted til Rumænien.

Korets tidligere bestyrelsesformand Søren Jensen, som har rødder i Solrød, er nu dansk ambassadør i Rumænien. På den baggrund opstod idéen om kulturudveksling/samarbejde mellem et rumænsk kor og Joyful Noise samt koncerter i Rumænien.

Der er allerede et tætskrevet program for, hvad Joyful Noise skal nå på turen. Koret skal optræde fire af dagene blandet andet med koncert på den Danske Ambassade i Bukarest, koncert sammen med Romanian Sound Choir samt koncert i Sinaia på det gamle kongeslot, Peles Castle.

Korrejsen er både for sammenholdets skyld, for at sprede glæde med sang for folk i Rumænien og for at forberede sange, rytmik og optræden til Joyful Noise's store 25 års jubilæum til næste år, hvor der vil blive holdt et brag af en koncert i Solrøds Idrætscenter 13. juni næste år.

Joyful Noise er de meget taknemmelige for at have modtaget et sponsorat fra Jysk i Rumænien til hjælp til hotelophold og bustransport. Koret gengælder selvfølgelig dynevirksomheden med en lille event.

Klik ind på www.joyfulnoise.dk eller på korets Facebookside, Gospelkoret Joyful Noise, hvis man vil læse mere om det livsglade gospelkor, der holder til i Solrød Strandkirke hver mandag kl. 19-21.30. Dirigent er Peter Bernhard og Kasper Daugaard sidder ved klaveret.

- Kom og vær med i koret eller kig forbi til vores koncerter - og bliv »glad i låget«, lyder opfordringen.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk