19. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld bilist gemte sig bag skraldespande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld bilist gemte sig bag skraldespande
Solrød - 15. september 2020 kl. 08:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag klokken 22.53 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist på Ulvemosevej i Havdrup netop havde påkørt to parkerede biler og et vejskilt, hvorefter bilisten var flygtet fra stedet.

Anmelderen havde dog aflæst nummerpladen på bilistens bil, så politiet kørte til Benløse-området, hvor bilejeren boede. Her fandt politiet bilen parkeret og den formodede fører lige i nærheden, hvor hun gemte sig bag nogle skraldespande.

Der var tale om en spirituspåvirket, 34-årig kvinde fra Ringsted, som der som bilejer og formodet fører på uheldstidspunktet i Havdrup blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

I forbindelse med anholdelsen satte hun sig til modværge, så politiet havde besvær med at få hende anbragt i patruljebilen. I den forbindelse sparkede hun den ene politibetjent i ansigtet, så sigtelserne mod hende kom også til at omfatte en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold mod politiet.

Den 34-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev løsladt efter afhøring til sagerne. Hun kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod hende skal afgøres.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk