12. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra stress og traume til trivsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra stress og traume til trivsel
Solrød - 12. januar 2020 kl. 06:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Videnscafé i Solrød Bibliotek og Kulturhus onsdag 15. januar kl.19.

Helle Birkehøj fra Body Zones fortæller om, hvorfor mange efter stress og traume aldrig oplever at komme tilbage på fuld power - eller ikke får det ud af den terapi de har gået til. Det findes der nemlig en helt naturlig forklaring på - og den findes i hjernen.

Helle Birkehøj med firmaet Body Zones, har 26 års erfaring om behandler/terapeut, og arbejder i det daglige med folk der lider af neurologiske og/eller mentale udfordringer efter stress og traume. Dette vil hun gå dybere ind i denne aften.

På den fysiske del - nærmere hjernen, det vestibulære system og hjernens kemi, arbejder Helle med en - i Europa - banebrydende ny metode.

Metoden har indtil sommeren 2017 kun eksisteret hos Terry Draper i Colorado - USA, og har skabt resultater på over 7.000 klienter gennem årene.

Metoden inkluderer en hest, men er som ingen anden hesteassisteret terapi vi kender herhjemme.

Neurologisk Hesteassisteret Træning med Draper Sensory Method har 100% fokus på at optimere hjernens kemi, og dermed kommunikationsvejene i hjernen. Metoden er gavnlig for folk med mentale og neurologiske udfordringer.

Der hvor Helle især har erfaringer gennem de 2 år metoden har været implementeret i hendes behandlinger, er især PTSD, stress, angst, indlæringsproblemer, manglende skoleparathed, traumer.

Hvor livet for mange går i stå efter stress og traume, og deraf mindre selvtillid og selvværd, oplever de med et Neurologisk Hesteassisteret Forløb, at komme tilbage i trivsel. At opleve noget af al den livskvalitet der var gået tabt.

Helle har været præsenteret i Mettes Mix på Kanal Hovedstaden da hun bragte behandlingen til Danmark, og deltog som terapeut i november 2018 i et pilotprojekt i Colorado - USA, hvor seks danske veteraner med PTSD skulle igennem et intensivt forløb.

Kom til en spændende aften og hør hvordan du kan komme videre efter stress, traume og neurologiske/mentale udfordringer.

Det er gratis at deltage i videnscaféen, men kræver tilmelding på www.solbib.dk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk