16. januar 2021
Både redningshelikopter og hundepatruljer leder mandag formiddag efter en 81-årig mand fra Havdrupområdet, som ikke er blevet set siden klokken 05.00 i morges. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Både redningshelikopter og hundepatruljer leder mandag formiddag efter en 81-årig mand fra Havdrupområdet, som ikke er blevet set siden klokken 05.00 i morges. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotos og video: Forsvunden mand fundet efter stor eftersøgning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotos og video: Forsvunden mand fundet efter stor eftersøgning
Opdateret 27. juli 2020 kl. 15:10
Solrød - 27. juli 2020 kl. 10:39
Af Anders Fallesen

OPDATERING klokken 15.10: Den 81-årige er nu fundet i lokalområdet i god behold, men han køres dog til et check på skadestuen i tilkaldt ambulance.

Det skriver politiet på Twitter. Her lyder også en tak til dem, der måtte have ledt efter ham. Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen.

Mandag formiddag er en humanitær eftersøgning sat i gang, efter at en 81-årig mand tidligt på morgenen har forladt sin bopæl i Havdrup/Gl. Havdrupområdet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på det sociale medie, Twitter.

Her skriver man, at den eftersøgte mand er 170 centimeter høj, har gråt hår, og at hans aktuelle påklædning er ukendt. Han er ikke blevet set siden cirka klokken 05.00 mandag morgen, hvor han forlod sin bopæl.

Politiet skriver yderligere, at man har flere hundepatruljer ude for at lede efter manden, og at man har sendt en helikopter i luften. Ordensmagten opfordrer ligeledes borgere i området til at tjekke afsides liggende bygninger/områder.

Mandens hustru har fortalt politiet, at hun frygter, han er gået ud i den tætved liggende mose, da han var trist og lidt dement, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt og Vestsjællands politi.

Mosen er besværlig at gå rundt i, og derfor har man valgt at sætte helikopter ind i eftersøgningen.

DAGBLADET og sn.dk/solroed følger sagen.

Se en video fra eftersøgningen af Presse-fotos.dk
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk