25. november 2020
Solrød Kommune oplyser, at forpagtningen af ?Strandløven? kun gælder et år af hensyn til det kommende projekt med Strandens Hus.
Solrød Kommune oplyser, at forpagtningen af ?Strandløven? kun gælder et år af hensyn til det kommende projekt med Strandens Hus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forpagt Solrøds bedste udsigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forpagt Solrøds bedste udsigt
Solrød - 06. februar 2019 kl. 12:35
Af Jesper From

Der holdes ikke igen på superlativerne i Solrød Kommunes jagt efter nye forpagtere af de to strandkiosker »Strandløven« og »Strandsilden«.

arrow Læs også: Kritik: Byrådet accepterer tvivlsomme interesser

»Forestil dig en varm sommerdag på stranden i Solrød. Marehalmens grønne strå svajer i brisen, og havets bølgeskvulp slår mod bredden. Børnene hviner, når de mærker det kølige vand, og rundt omkring på stranden lader voksne sig opvarme af solens stråler. I mens står du og langer is over disken til de mange besøgende, der har lagt vejen forbi stranden, og som nu trænger til at styrke sig på en let frokost, en kold is eller lidt at drikke.«

Det lyder som den rene idyl, men det er også fast arbejde at gøre en god forretning, da vejret er altafgørende for at der kommer kunder i kiosken.

Dobbelt-forpagtningen er med overtagelse 1. april og kontrakten lyder på enten ét eller to år afhængig af forpagters ønske. Man skal dog være opmærksom på, at forpagtningen af "Strandløven" kun gælder et år af hensyn til det kommende projekt med Strandens Hus.

Det er ganske gratis at forpagte de to strandkiosker, men med forpagtningen følger en driftopgave af strandens fire toiletter.

Opgaven består primært i daglig rengøring fra midten af april til midten af oktober, samt en overordnet drift, der sikrer, at toiletterne er i pæn stand.

Solrød Kommune betaler forpagteren for driften, og det er blandt andet buddet på denne drift, der er afgørende for, hvem der bliver valgt som den næste forpagter.

Interesserede kan kontakte Christina Bresson Petersen i Teknik og Miljø på telefon 5618 2000 eller på teknisk@solrod.dk.

Ansøgning og bud skal afgives senest den 4. marts klokken 12 og skal rettes til teknisk@solrod.dk.

arrow Høringssvar: Kasketforvirring i Strandens Hus
30. juli 2020 kl. 14:49 Opdateret: kl. 14:49
arrow Kritik: Strandprojekt præget af arrogance
25. juli 2020 kl. 06:18 Opdateret: kl. 13:47
arrow Nyt spisehus på stranden i faste rammer
30. juni 2020 kl. 12:26 Opdateret: kl. 10:01
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk