10. maj 2021
Der skulle mere end regn og slud til at holde indsamlerne for at rykke ud i søndags og samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Privatfoto
Der skulle mere end regn og slud til at holde indsamlerne for at rykke ud i søndags og samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot søndags-indsamling i slud og regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot søndags-indsamling i slud og regn
Solrød - 13. april 2021 kl. 09:23

I søndags holdt Kræftens Bekæmpelse landsindsamling og Solrød lokalforening havde dækket 40 af de 91 ruter, der er i kommunen.

- Vi har nogle seje indsamlere i kommunen, siger formand Birgitte Lauridsen.

- De trodsede regn og slud og fik indsamlet det flotte beløb af 108.320 kr. ind. En stor tak skal lyde til hver og en og også til alle dem som gav et bidrag. I år modtog vi kun, pga. Corona, bidrag på Mobilepay, så vi var lidt spændte på, hvordan resultatet ville blive, men det har aldrig været så stort som i år.

Flere indsamlere og bidragydere savnede dog den velkendte bøtte, da alle ikke har Mobilpay.

- Men nu evaluerer vi i bestyrelsen og tager stilling til, hvad vi gør fremover. Da vi ikke havde indsamlere til at dække hele kommunen, vil flere borgere modtage en pjece og et girokort i deres postkasse i løbet af ugen, så der vil stadig være en mulighed for at bidrage. Her er der igen nogle frivillige, som har budt ind på den opgave, også en stor tak til dem.

Tilbagemeldingerne fra indsamlerne var at det var koldt og vådt, men hyggeligt og de blev positivt modtaget overalt. Flere har allerede meldt sig klar til næste års indsamling.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk