24. november 2017
Trylleskov Strand er en ren guldgrube for Solrød. Husene skyder op - og med de mange nye beboere er det også vigtigt med god belysning. Foto: Jesper From
Trylleskov Strand er en ren guldgrube for Solrød. Husene skyder op - og med de mange nye beboere er det også vigtigt med god belysning. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere lyse timer i Trylleskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere lyse timer i Trylleskoven
Solrød - 13. marts 2017 kl. 14:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver snart nemmere at se, hvor man går, når man begiver sig ud på de grønne stier i Trylleskov Strand-området efter mørkets frembrud.

På byrådsmødet den 27. februar besluttede byrådet at frigive 1,8 mio. kr. til blandt andet at sætte lys op langs stierne i den nye bydel.

Det sker som et led i færdiggørelsen af dele af det nye boligområde omkring Trylleskoven, og det skal være med til at sikre, at borgerne i endnu højere grad får glæde af området - også efter mørkets frembrud.

- Vi oplever, at rigtig mange børn og voksne allerede har glæde af arealerne i og omkring Trylleskoven Strand i dagtimerne, og ved at belyse stierne håber vi, at endnu flere også vil få glæde af de grønne områder i aftentimerne. Samtidig kommer der stadig flere borgere til, så vi har et ansvar for at skabe gode forhold for dem, siger borgmester Niels Hörup.

Belysning på stierne har hele tiden været en del af planen med byudviklingen, og etableringen af lys på stierne forventes at starte i løbet af 2017.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk