21. januar 2019
Hvis du har lyst til at spille i band, så har Solrød Musikskole det helt rigtige tilbud til dig. Foto: Solrød Musikskole
Hvis du har lyst til at spille i band, så har Solrød Musikskole det helt rigtige tilbud til dig. Foto: Solrød Musikskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find dit band på musikskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find dit band på musikskolen
Solrød - 23. maj 2018 kl. 17:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød Kommunale Musikskole har åbnet for tilmeldingen til næste sæson og i år er der et helt nyt tilbud med på plakaten - Solrød Band Klub. Det er et hold, hvor man kan gå til sammenspil uden, at man behøver gå til soloundervisning på et instrument eller sang, som man ellers tidligere har skullet for at deltage i et band. Tanken er, at eleverne lærer det, de har brug for samtidig med, at bandet øver sine numre.

- Vi har kaldt holdet for Solrød Band Klub, fordi vi gerne vil understrege, at det er fællesskabet omkring musikken, der er det vigtige, præcis lige som når folk selv danner deres eget band, siger Jens Engberg, musikskoleleder for Solrød Kommunale Musikskole.

Han fortæller, at alle musikskolens andre gode tilbud fortsætter selvfølgelig også i næste sæson, og du kan gå til sang eller til undervisning på næsten hvilket som helst instrument. Til de 4-7 årige vil der desuden være særlige aldersinddelte hold med sang, musik og leg. Og du vil også forsat kunne gå til computermusik, Drummer Band og Kor, lige som der vil være rytmikhold for de mindste.

Der er åbent for tilmelding på holdene allerede nu. Du kan læse mere om tid og sted for de forskellige hold på www.musikskolen.solrod.dk, hvor du også kan tilmelde dig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk