19. oktober 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel - eller måske på gensyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel - eller måske på gensyn
Solrød - 19. december 2017 kl. 10:42
Af Jesper From

Borgmesteren havde gravet dybt i suberlativerne og strøede om sig med pæne ord, da seks ud af syv byrådsmedlemmer mandag havde deres sidste arbejdsdag i byrådet. Mens Tonny Lauridsen (S) havde valgt ikke at genopstille, så havde de andre fem ikke opnået genvalg. Det gjalt heller ikke Dina Oxfeldt (V), som ved forrige møde takkede af. Men i går var det et farvel til Asger Lauenborg (Grundejerne), Henrik Boye (LA), Morten Scheelsbeck (K), Per Hauge (løsgænger), Naima Simring (V) og Tonny Lauridsen (S).

Det er selvvalgt og efter 24 år på den politiske scene, at Tonny Lauridsen nu trak sig, og det var tydeligt, at det er en kollega, som Hörup kommer til at savne:

- Du er en dygtig politisk håndværker, som man kan stole på. En aftale er en aftale. Du er en respekteret politikker med indsigt, og du formår at give plads til, at udvalgsmedlemmernes synspunkter og holdninger kommer frem og leder debatten på en professionel måde. Du sætter en ære i at behandle mennesker med respekt, og det er nok også en medvirkende årsag til det gode samarbejdsklima, som I har i Familie- og Uddannelsesudvalget. Men, man er aldrig i tvivl om, hvis man er uenig med dig - og det fint.

Det var også specielt at sige farvel til byrådets nestor, Naima Simring (V). Efter 29 år og syv måneder.

- Du er flittig, top forberedt, loyal - og så er du et socialt menneske. Kort sagt: Du har aftjent din demokratiske værnepligt - du er aftrådt til civil, sagde borgmester NIels Hörup.

Læs mere i DAGBLADET tirsdag

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk