23. juli 2019
Den tidligere verdensmester, Mette Bloch, øser ud af erfaring med at blive en vinder ved foredrag 11. oktober. Pressefoto
Den tidligere verdensmester, Mette Bloch, øser ud af erfaring med at blive en vinder ved foredrag 11. oktober. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få et Bloch-tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få et Bloch-tilskud
Solrød - 10. oktober 2018 kl. 11:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foredrag Med Mette Bloch, »Vind Med Vilje« torsdag 11. oktober klokken 19 i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter.

Her vil det handle om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem. Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes. hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? Vind med Vilje!

Foredraget handler om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem... Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes. Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? Hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? Hvordan planlægger succes? Hvorfor er nogen gode til »træning« men ikke når det virkelig gælder? Hvorfor får nogen mennesker stress? Hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? Er det omsætteligt?

Mette Bloch tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk