4. august 2021
Det var et forfærdeligt syn, der mødte formand Steen Munkholm, da han helt intetanende mødte frem i klubben søndag for at spille tennis. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det var et forfærdeligt syn, der mødte formand Steen Munkholm, da han helt intetanende mødte frem i klubben søndag for at spille tennis. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En rystet formand efter brand: - Jeg anede intet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rystet formand efter brand: - Jeg anede intet
Solrød - 25. februar 2019 kl. 09:48
Af Jesper From

Formand for Havdrup Tennisklub, Steen Munkholm, fik sig noget af et chok, da han ankom til tennisklubben søndag morgen klokken 07.45 for at spille med tre andre kammerater.

arrow Læs også: Video: Han så branden: - Jeg bemærkede himlen var oplyst af en orange glød

Til sin store rædsel så han, at klubhuset var totalt nedbrændt.

- Jeg vidste intet om at der havde været en brand, fortæller en meget rystet formand.

Han blev mødt af et helt forkullet skelet af et klubhus. Politiet havde været der og sat rød-hvide strimler uden om resterne af klubhuset.

- Når man tænker på, hvor mange kræfter, vi har lagt i det klubhus, sukker Steen Munkholm.

Der hører tre baner til klubben, hvoraf de to er oplyst. Det er de ikke længere, da lysanlægget fik strøm fra klubhuset. Der står lidt af det gamle klubhus tilbage. Men intet står til at redde.

- Også alle vores pokaler er futtet af. Vi har tegnet forsikring på klubhus, men ikke på indboet, forklarer Steen Munkholm, som lige nu har svært ved at se fremad.

Det er Solrød Kommune, som ejer tennisanlægget, men klubben selv ejer klubhuset. Der er 65 medlemmer i klubben.

- Hvis vi ikke får et nyt klubhus, er alt det sociale væk. Så hvis ikke Kommunen hjælper os, tror jeg ikke der er nogen tennisklub i Havdrup mere. Så har jeg i hvert fald ikke kræfter til at være med længere, slår formand Steen Munkholm fast.

- Medlemmerne har over mange år sparet op til at vi kunne bygge klubhuset i 2008. Så det her gør rigtigt ondt, og jeg er ikke kommet mig over det endnu.

Branden opstod omkring klokken 02.00 natten mellem lørdag og søndag, hvor flere borgere ringede 112, da der var kraftige flammer og røgudvikling. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at indsatslederen ikke umiddelbart har kunne konstatere noget mistænkeligt i forbindelse med brandens opståen, men at der nu vil blive arbejdet på at finde årsagen til branden.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk