20. juni 2019
René Jørgensen er ny leder på Sydkystens Privatskole. Han glæder sig til arbejdet med børn, forældre og ikke mindst personalet på skolen.
gallery icon

Se billedserie

René Jørgensen er ny leder på Sydkystens Privatskole. Han glæder sig til arbejdet med børn, forældre og ikke mindst personalet på skolen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ny start for både børn og skoleleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny start for både børn og skoleleder
Solrød - 14. august 2018 kl. 12:24
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: Det er ikke kun børnene på Sydkystens Privatskole i Solrød, der glæder sig til den kommende tid på skolen. Det gør den nye skoleleder, René Jørgensen, også:

- Jeg har savnet den tætte kontakt til børnene, så jeg glæder mig til at møde elever, personale og forældre og blive en del af skolens hverdag. Jeg ser især frem til at understøtte det gode arbejde omkring skolens kultur og de utrolig flotte resultater, eleverne opnår. Først og fremmest handler det dog om, at lære skolen rigtig godt at kende og sikre trivslen for alle med en ny leder ved roret, siger han.

René Jørgensen er 52 år, læreruddannet fra Haslev Seminarium i 1990, og fortsat bosiddende i Haslev med sin familie.

Han begyndte som lærer på en privatskole i Sorø, men valgte efter ni år at blive leder og han har samlet 18 års erfaring med skoleledelse i Faxe og Halsnæs kommuner - undervejs har han erhvervet sig en diplomuddannelse i ledelse. Han har desuden stor erfaring med den daglige skoledrift for den kommunale forvaltning - med hovedvægt i opgaveløsning vedrørende økonomi, lærernes opgaveoversigter og de kommunale skolebygninger.

Læs mere i DAGBLADET tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk