2. juni 2020
Jersie Skole står foran en forvandling til et boligområde. Men det varer lidt endnu, før der tages fat.
gallery icon

Se billedserie

Jersie Skole står foran en forvandling til et boligområde. Men det varer lidt endnu, før der tages fat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En lille invitation til privatskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lille invitation til privatskolen
Solrød - 29. november 2017 kl. 12:05
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jersie Skole er for længst lukket og solgt. Det blev ikke Jersie Privatskole, som rykkede ind. De holder nu til i ydmyge pavilloner midt i den lille landsby.

Men siden ejendomsselskabet Tulehøj 1. februar sidste år købte den nedlagte folkeskole af Kommunen for 15 millioner kroner, er der intet sket. Skolen ligger øde hen - og det eneste liv, man har kunnet opleve, er desværre hærværk og indbrud.

Skoleejernes tanke med købet, var og er at omdanne bygningerne til lejligheder og rækkehuse. At der så endnu ikke har været så meget som een håndværker igang, har undret mange.

Konsulent og jurist i ejendomsselskabet, Morten Falcon, fortæller, at planerne absolut ikke er skrinlagte, og at man inden for kort tid satser på at gå i gang med forvandlingen af skolen.

Hvordan den nye del af skolen kommer til at se ud i fremtiden, er endnu ikke fastlagt. Det kan ende som rækkehuse - men så er der også en helt anden mulighed:

- Vi har da snakket med Jersie Privatskole. Og vi er da åbne, hvis de kommer og siger, at de godt kan bruge noget af den gamle skole. Det er sådan set kun et spørgsmål om vi kan blive enige om prisen. Så jeg er meget åben for tanken om at privatskolen bliver en del af den gamle skole - hvis puslspillet kan gå op, siger Morten Falcon.

Det skriver DAGBLADET onsdag

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk