13. juni 2021
Så længe man bare ikke sætter tænderne i den fristende isvafler! Malene Hovmand fik en god idé - og har nu ført det ud i virkeligheden. En nem måde til familier at få en sjov børnefødselsdag. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Så længe man bare ikke sætter tænderne i den fristende isvafler! Malene Hovmand fik en god idé - og har nu ført det ud i virkeligheden. En nem måde til familier at få en sjov børnefødselsdag. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den hurtige løsning på en vellykket børnefødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Den hurtige løsning på en vellykket børnefødselsdag
Opdateret 11. juli 2020 kl. 09:41
Solrød - 11. juli 2020 kl. 07:32
Af Tekst og foto: Jesper From

Barnet har fødselsdag, og så er hele klassen inviteret hjem. For nu skal der festes. Men som forældre kan det være noget af en mareridt at finde på noget underholdning, så børnene får en sjov dag sammen. Men det er der råd for. En ganske let løsning, som sådan set kun kræver en opringning eller et kig ind på en hjemmesiden.

Malene Hovmand har aldrig haft problemer på at finde på - for hun kan ikke lade være. Nu har hun udlevet en drøm og har skabt konceptet Kreafesten.dk, som tilbyder forskellige festpakker.

I det daglige arbejder Malene fuldtid hos designerfirmaet Munthe i sin egenskab af uddannet skrædder og modelkonstruktør. Men når hun har fri, så bliver tiden ikke brugt foran »tossen«, men på at udleve de mange kreative ideer, som bobler rundt i hovedet.

- Jeg keder mig sjældent, griner Malene, som er fra Lolland-Falster, men flyttede til Solrød for to år siden sammen med hendes to børn på i dag 13 og 16 år samt kæresten. Siden er der kommet en efternøler, som et halvanden år.

De mange gode ideer kulminerede i februar - og desværre lige før coronakrisen - men starten af sidebeskæftigelsen, Kreafesten.dk

- Jeg er gået i gang med det, fordi det er sjovt og fordi jeg har en vision om, at børn har godt af at lave noget kreativt fremfor at hænge foran ipad'en. Jeg har altid lavet en masse kreativt med mine to første børn, men de er for gamle til det nu, må Malene erkende.

Til gengæld er der nu mulighed for mange andre børn, at få glæde af Malenes »krøllede hjerne«.

- Jeg synes, at der er sjovere at lave en piratklo af et papkrus end at klippe et julehjerte.

Kreafesten.dk går i al sin enkelthed ud på, at skal man holde en børnefødselsdag og har behov for en hurtig og sjov løsning, så køber man en færdigpakke med alle ingredienser til den fælles hygge med klassekammeraterne. Det kan være f.eks. bamse- eller pirattemaet. Det hele samlet i en kasse, bragt lige til døren. En kasse med det hele - lige fra sakse, lim, pensler til sølvpapir, karton, kopper. Der følger sågar afdækningspapir med.

Med andre ord, så har Malene Hovmand gjort hele forarbejdet.

- Konceptet er så enkelt, at familien ikke behøver at forberede noget. Mange gange har mor eller far ikke tid til at så sat en børnefødselsdag på benene. Her får man for 89 kroner pr barn det hele - og fødselsdagsfesten kan gå i gang.

Malene har også skabt en feriepakke, hvor der kan vælges mellem temater bamse, fe og isbutik.

Med pakken følger en vejledning i tekst og billeder, så det er let at kaste sig ud i.

Men hvorfor skabe Kreafesten.dk, når du har et godt fast job hos Munthe?

- Jamen, jeg har altid har en skabertrang. Og så synes jeg, at mange børn bruge al for meget tid foran skærmen. Det vil jeg gerne give et alternativ til.

Malene lægger da heller ikke skjul på, at hun håber at Kreafesten.dk vil vokse sig stor.

- Min drøm er klart, at konceptet skal blive kendt og udbredt.

Og så er en nærliggende tanke at kontakte DR og det populære »Løvens Hule«.

Malene griner.
- Det har jeg faktisk også grund, men jeg har desværre lige fået afslag. De skrev, at jeg skulle vende tilbage, når jeg var længere fremme med konceptet.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk