17. januar 2019
Dario Campeotto var veloplagt og charmerende, da den erfarne sanger besøgte Solrød Aktivitetscenter. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Dario Campeotto var veloplagt og charmerende, da den erfarne sanger besøgte Solrød Aktivitetscenter. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dario skruede charmen på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dario skruede charmen på
Solrød - 09. februar 2018 kl. 16:30
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuldt hus i Solrød Aktivitetscenter, da sangeren Dario Campeotto kiggede forbi med gode sange og ditto historier

- Det er dejligt at være blandt jævnaldrende, sagde han indledningsvist med et smil.

Sangeren var en anelse forsinket, men det ansvar påtog Centerrådet sig helt og holdent.

- Vi synes jo, at når han nu var her, så skulle han da også smage den gode mad, vi laver her, fortalte Preben Petersen, før den folkekære sanger blev kaldt ind.

Det var Centerrådet, der havde inviteret ham for at lokke endnu flere ned i Solrød Aktivitetscenter, hvor der foregår mange spændende ting.

- Vi vil jo gerne have nogle af de ældre, der måske sidder alene derhjemme til at komme herned og se, hvad vi laver, forklarede han forud for besøget.

- Vi vil jo gerne gøre lidt for ensomme ældre og vise dem nogle af de spændende ting, der foregår her i aktivitetscenteret. På den her måde kan de komme på besøg og lære huset lidt at kende. Så finder de forhåbentlig ud af, hvor mange muligheder her er for at lave forskellige ting og samtidig lære andre at kende, fortsatte han.

For at tilskynde de nye bekendtskaber var bordpladserne også blandet, så de vante brugere af centeret fik en af de nye som sidemand.

Men om man var gammel eller ny i Solrød Center, så kunne alle synge med på mange af de sange som Dario Campeotto på charmerende vis diskede op med.

»Man kan jo ikke gøre for at man har charme«, lød det blandt andet sammen med forårsklassikeren om at »være dus« med himlens flyvende skabninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk