16. januar 2019
Hele 88 procent af de forældre, der har deltaget i undersøgelsen svarer, at de er enten meget tilfredse eller tilfredse med deres dagtilbud. Foto: Solrød Kommune
Hele 88 procent af de forældre, der har deltaget i undersøgelsen svarer, at de er enten meget tilfredse eller tilfredse med deres dagtilbud. Foto: Solrød Kommune
Foto: Oksana Zahray
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagtilbud får topkarakter af forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagtilbud får topkarakter af forældre
Solrød - 14. februar 2018 kl. 10:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Sofus og Emma bliver afleveret i vuggestue og børnehave en tidlig mandag morgen, så bliver det gjort med en god fornemmelse i maven hos deres forældre.

En helt ny brugerundersøgelse af de kommunale dagtilbud i Solrød Kommune viser nemlig, at den generelle tilfredshed med Solrøds dagtilbud er høj, skriver Solrød Kommune i en pressemeddelelse.

Hele 88 procent af de forældre, der har deltaget i undersøgelsen svarer, at de er enten meget tilfredse eller tilfredse med deres dagtilbud. Det stemmer overens med tidligere undersøgelser af dagtilbudsområdet, hvor tilfredsheden også har været høj.

Undersøgelsen viser bl.a., at forældrene oplever, at dagtilbuddene skaber nogle gode rammer for både det enkelte barn og for hele børnefællesskabet, og at personalet arbejder for, at børnene skal føle sig trygge og glade.

- Det er helt grundlæggende for os, at vores borgere kan aflevere deres børn i et dagtilbud, hvor der er fokus på det gode børneliv, hvor børnene både er trygge, kan lege og udvikle sig. Derfor er det også betryggende både for forvaltningen og for os som politikere, at vores dagtilbud scorer så højt på tilfredshedsskalaen, siger Kim Sunesen, formand for Familie- og uddannelsesudvalget i Solrød Kommune.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk