8. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelsælgere med et forklaringsproblem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelsælgere med et forklaringsproblem
Solrød - 21. januar 2020 kl. 11:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag klokken 14.12 anmeldte en 55-årig mand fra Greve, at han dagen i forvejen havde fået stjålet sin cykel fra Greve station.

Dagen efter så han cyklen sat til salg på en netbaseret privat handelsside. Den 55-årige kontaktede sælgeren og aftalte at mødes for at købe cyklen på Trylleskov Alle. Her mødte anmelderen en kvinde, som stod for salget af cyklen.

Forud for mødet kontaktede anmelderen politiet, som sendte en patrulje til stedet.

Sælgeren af cyklen - en 20-årig kvinde fra Ballerup - som forklarede, at hun skulle sælge cyklen for sin kæreste. Hun nægtede at have kendskab til at cyklen var stjålet, men at hun bare skulle gøre kæresten en tjeneste.

Cyklen blev tilbageleveret til den 55-årige i samme stand, som inden den blev stjålet.

Den 20-årige blev anholdt og sigtet for hæleri, og politiet kørte hende til kærestens adresse i Solrød Strand, hvor de traf kæresten, en 22-årig mand. Han sagde at han havde købt cyklen billigt af en bekendt og havde besluttet af videresælge den.

Den 22-årige blev anholdt og sigtet for hæleri. Politiet ransagede hans bopæl og bil. Politiet fandt i den forbindelse flere flasker og præparater anabolske steroider, som han blev sigtet for at besidde.

De to anholdte blev taget med til politistationen til sagsbehandling, hvor de blev løsladt senere på aftenen. De er begge fortsat sigtet i sagen og vil høre mere fra politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk