18. april 2021
Kræftens bekæmpelse i Solrød gør sig klar til en sikker indsamlig.
Kræftens bekæmpelse i Solrød gør sig klar til en sikker indsamlig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronasikker kamp mod kræften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronasikker kamp mod kræften
Solrød - 07. april 2021 kl. 15:18

Søndag den 11. april 2021 samler Kræftens Bekæmpelse ind ved den årlige landsindsamling. Indsamlingen foregår både fysisk og digitalt og følger alle myndighedernes anbefalinger. Med dit bidrag, så støtter du mennesker ramt af kræft, livsvigtig forskning og forebyggelse af kræft.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Kræftens Bekæmpelse, Solrød Lokalafdeling.

- 2020 har været et hårdt år for os alle. Men for mennesker ramt af alvorlig sygdom som kræft, har det været hårdt i særdeleshed. Mange har levet isoleret, turen på hospitalet til undersøgelser, svar og behandlinger er foregået alene, og den usikkerhed, som Corona har bragt med sig, har sat dybe spor hos mange patienter og pårørende. Kræft holder ikke pause, selvom der er Corona, så også i år har vi brug for en masse indsamlere til at støtte op om kræftsagen, siger Birgitte Lauridsen, som er formand for kræftens bekæmpelse i Solrød.

I Solrød lokalforening kommer indsamlingen til at foregå både fysisk og digitalt, og den bliver afholdt efter alle myndighedernes anbefalinger. Kræftens Bekæmpelse følger udviklingen tæt og er klar til at lave ændringer, hvis situationen udvikler sig.

- I Solrød har vi valgt at gå fra dør til dør, men i år modtager vi kun Mobilepay. På den måde kan vi holde god afstand og vi skal ikke håndtere kontanter, fortæller formand Birgitte Lauridsen.

Sideløbende med den fysiske indsamling laver Solrød lokalforening også en digital indsamling. Det foregår med opslag på Facebook under Kræftens bekæmpelse Solrød lokalafdeling og på landsindsamling.dk under søgeordene: Havdrup samler ind mod kræft eller Solrød samler ind mod kræft.

De digitale indsamlinger er startet og fortsætter indtil d. 18. april. Man kan også fra nu af støtte landsindsamlingen i Solrød lokalforening på MobilePay på nr. 829451.

- Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå fra dør til dør, siger Birgitte Lauridsen og fortsætter:

- Vi har ikke indsamlere nok til at dække hele kommunen, men vi husstandsomdeler samtidig en pjece om landsindsamlingen i de områder, hvor vi ikke har indsamlere.

Vil du vide mere om landsindsamlingen, er du altid velkommen til at kontakte Birgitte Lauridsen på mob. 20488773

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk