17. april 2021
Nu bliver der igen liv og lystig handel i Solrød Center fra på mandag, når detailhandlen genåbner. Arkivfoto
Nu bliver der igen liv og lystig handel i Solrød Center fra på mandag, når detailhandlen genåbner. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Centerchef: - Vi glæder os til at få kunderne tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centerchef: - Vi glæder os til at få kunderne tilbage
Solrød - 25. februar 2021 kl. 10:48

Solrød: Den netop udmeldte genåbningsplan gør det muligt for detailhandlen som ligger på strøg under åben himmel, at åbne på mandag 1. marts.

- Det er naturligvis en meget glædelig nyhed for vores detailhandler i Solrød Center, fortæller centerchef Susanne Kaihøj.

- Jeg har talt med en del af butiksindehaverne og de glæææder sig til at byde alle vores kunder velkommen tilbage fra på mandag. Vi byder kunderne velkommen tilbage ved at pynte centret festligt op med flag og røde løber foran de butikker som må genåbner, og dette for også at fejre at vi er på vej tilbage til forhåbentlige normale tilstande i vores samfund. Samtidig vil vores kunder blive budt på lidt sødt til ganen, når de har handlet, er meldingen fra Susanne Kaihøj.

- Vores kunder kan trygt komme i Solrød Center fra på mandag, hvor vi også har servicepersonale i centergaden om eftermiddagen, som vil være behjælpelige med mundbind og håndsprit, hvis der er kunder som har brug for det.

Desværre er liberale erhverv og restauranterne ikke med i åbningsplanerne i denne omgang. Men regeringens plan er da et skridt på vejen, siger centerchefen.

- Jeg tror, at der bor en lille lokalpatriot i maven på de fleste af os, og at vi sætter pris på at have et nærmiljø, som samler lokalsamfundet i og uden for vores bopæl og hvor vi kan mødes lokalt til musikarrangementer, events og hygge, på tværs af alder og generationer. Alt dette kan lade sig gøre, så længe vi støtter lokalt, og det er endnu vigtigere i denne til, hvor butikkerne ikke har haft omsætning i op til flere måneder.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk