17. januar 2021
Mia Moulin glæder sig over, at folk er så flinke og flittige til at bakke op om By Moulins webshop, så der også er en fysisk butik, når det igen bliver tilladt at slå dørene op. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Mia Moulin glæder sig over, at folk er så flinke og flittige til at bakke op om By Moulins webshop, så der også er en fysisk butik, når det igen bliver tilladt at slå dørene op. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Centerbutik: - Webshoppen er vores redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centerbutik: - Webshoppen er vores redning
Opdateret 12. januar 2021 kl. 11:23
Solrød - 08. januar 2021 kl. 12:56
Af Jesper From

Hvad gør man, når det nu ikke er tilladt at holde åbent? Ja, de butikker, som ikke har en webshop, kan ikke gøre så meget andet end at sidde og vente på den næste melding fra statsministeren. Men så er der også de butikker, som sideløbende sælger over nettet. En af dem er børnetøjsbutikken By Moulin i Solrød Center.

Butikken, som har eksisteret i tre år, indehaves af mor og datter, Karina og Mia Moulin - og de har faktisk godt gang i butikken, selvom indgangsdøren er låst.

- Vi har haft webshop hele tiden, men det har indtil nu ikke været vores primære indtægtskilde. Lige nu er alt dog flyttet over på webshoppen. Og vi har rigtigt travlt, fortæller Mia Moulin.

For at holde godt gang i omsætningen har de startet udsalg tidligere end normalt - faktisk før nytår. Det har vist sig som en god plan.

- Vi kørte også udelukkende med webshoppen i foråret. Da Danmark blev lukket ned 11. marts tænkte jeg: Hvad gør vi nu?

Her blev webshoppen By Moulins redning.

- Det blev tydeligt, at kunderne blev meget opmærksomme på, at man skal støtte lokalt. Så vi har ikke mistet modet. Vi kæmper videre.

Mia Moulin glæder sig over, at de nåede at få julesalget med.

- Det var rigtigt heldigt.
Det er ikke muligt, at have samme omsætning, som når butikken er åben. Men troen på fremtiden lever i bedste velgående - takket være webshoppen.

Leveringen af de købte varer på webshoppen foregår på to måder. Kunden kan lave en aftale med butikken om afhentning. Så banker kunden på døren og personalet kommer så ud med varerne, som i forvejen er købt og betalt over nettet.

Men for at sætte ekstra gang i omsætningen, så tilbyder By Moulin ganske gratis at køre ud med varerne til alle kunder i Solrød kommune.

- Det er hårdt arbejde. Vi knokler, fortæller Mia Moulin.

Da DAGBLADET forleden talte med Mia Moulin, havde de den dag 20 pakker, som de skulle ud og levere.

Som, det er lige nu, klarer de sig helt selv økonomisk.

- Vi har ikke undersøgt så meget omkring hjælpepakker - så vi har hverken søgt eller fået noget, fortæller Mia Moulin.

Selvom det går okay med webshops-salget, så bliver der krydset fingre for, at tilstandene snart bliver formaliseret, så de kan slå dørene op igen

- Men jeg kan godt være nervøs for at lukningen bliver forlænget.

Centerchef i Solrød Center, Susanne Kaihøj, har samme frygt:

- Jeg kan da godt frygte, at det ikke er sidste gang, at der bliver lukket ned, og der kun er mulighed for online-salg. Vi forsøger at tænke kreativt i centret - men har ikke de store armbevægelser her i januar. Til gengæld forventer vi en masse aktiviteter til maj. Det er vigtigt, at huske, at man stadig kan handle lokalt og dermed medvirke til at bevare butiksmiljøet i nærområdet, understreger Susanne Kaihøj.

By Moulin forhandler børnetøj til aldersgruppen 0 til 14 år samt legetøj.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk