24. maj 2019
Friskbagt morgenbrød og klassikere som citronfromage og chokolademousse, som Anne her viser, er faste på menukortet. Foto: Helle Midskov
gallery icon

Se billedserie

Friskbagt morgenbrød og klassikere som citronfromage og chokolademousse, som Anne her viser, er faste på menukortet. Foto: Helle Midskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café med mad som mormor lavede den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café med mad som mormor lavede den
Opdateret 16. oktober 2018 kl. 11:40
Solrød - 16. oktober 2018 kl. 11:27
Af AF Helle Midskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er du til et stjerneskud, en pariserbøf, flæskesteg, citronfromage eller bare en kop kaffe med et stykke "Bedstefar med skæg", så er det blandt mulighederne på menukortet hos Café Mormor, som er åbnet i Solrød Center. Det er Anne Zuber og Jack Chmeis, som ejer cafeen i Solrød Center 66. De er både partnere og par privat.

- Vi har virkelig trukket meget på det kort, der hedder, når vi gør det mormor-agtigt, så skal vi holde stilen, fortæller Anne Zuber, mens hun skænker en kop kaffe i de fineste porcelænskopper med blomstermotiver i cafeen, der sender tankerne hen på mormors dagligstue med blomstret tapet på væggene, familieportrætter i sirlige rammer og egetræsmøbler.

For Anne og Jack var det helt naturligt, at deres kombinerede cafe og restaurant skulle hedde Café MorMor.

- Der findes i min verden ikke noget mere omfavnende end en mormor, siger Anne, og Jack supplerer:

Cafeen har åbent fra mandag til og med lørdag fra klokken 10. Alle hverdagene lukker den klokken 18 og om lørdagen klokken 16.

- Vi håber, at mange vil benytte cafeen, hvor vi både har indrettet café her i stueetagen og i kælderen, hvor der også er blevet plads til et legehjørne. Men det er også muligt at bestille mad med hjem, forklarer Anne, som fortæller, at de gerne vil indrette sig så meget som muligt efter de ønsker, der er fra kunderne.

Læs mere i DAGBLADET tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk