2. juli 2020
Bent Nybo - her sammen med datteren Carla ved åbningen i december 2018 - håber på at Solrødborgerne vil benytte Café Nybos takeaway - og dermed medvirke til at cafeen også ligger i Solrød i fremtiden. For nu handler det om loyalitet. Foto: Jesper From
Bent Nybo - her sammen med datteren Carla ved åbningen i december 2018 - håber på at Solrødborgerne vil benytte Café Nybos takeaway - og dermed medvirke til at cafeen også ligger i Solrød i fremtiden. For nu handler det om loyalitet. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café i Solrød Center kæmper: Takeaway er gået i stå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café i Solrød Center kæmper: Takeaway er gået i stå
Solrød - 26. marts 2020 kl. 14:58
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu gik det lige så godt.
Indehaver af Café Nybos i Solrød Center, Bent Nybo, var lige så glad. Som konsekvens af coronakrisen, var hans eneste indtjeningsmulighed at lave takeaway. Og det blev til en rigtig god start med forrygende travlt i køkkenet. Men nu er det gået næsten helt i stå.

- I sidste uge havde jeg fuld drøn på. Men nu er det som om, man har »glemt« at benytte takeaway. Jeg har stort set ikke haft noget at lave i de sidste tre dage. Det er fadet ud, sukker Bent Nybo, der åbnede cafeen i december 2018 og siden har fået opbygget en sund forretning.

Men lige nu skal der kæmpes for at få det hele til at løbe rundt.

- Mine faste omkostninger er høje, så det kræver væsentligt flere kunder i biksen, end der er nu.

Bent Nybo fortæller, at han skam kører videre med takeaway - og håber så på øget opbakning fra borgerne.

- Jeg ved godt, at der er mange om buddet med takeaway. Men ikke i Solrød. Hvis ikke de handlende i Solrød Center tjener nogen penge, får det jo også den konsekvens, at der ikke er midler til underholdningen i centret. Og det vil være super ærgerligt. Derfor er loyalitet afgørende for vores overlevelse.

Nu er Bent Nybo ikke typen, der hænger med hovedet. Han tror på fremtiden:

- Jeg skal nok overleve, og har heldigvis en udlejer, der hjælper med udsættelse af betaling for lejen. Det vil jeg nok benytte mig af. Modsat andre, så har jeg dog trods alt noget omsætning. Det glæder jeg mig over. Det er lige før, at jeg er glad, hvis jeg bare har til omkostningerne - altså at det lige løber rundt, fortæller Bent Nybo.

Det var allerede tre uger inden Regeringen kom med de barske indgreb i vores hverdag og arbejdsliv, at Café Nybo blev ramt af coronaen:

- Allerede dér startede der en afmatning. Så vi er meget bagud. Siden har jeg fået aflysninger på fire selskaber i april - to konfirmationer og to fødselsdage. Heldigvis er den ene konfirmation blevet flyttet til en senere dato. Efter lidt startvanskeligheder kører takeaway nu som smurt. Nu mangler der bare kunderne!

- Jeg har fået rettet det til, så jeg kan lave menuerne forholdsvis hurtigt, så kunderne ikke skal vente for længe.

På takeaway-menukortet er der burgere, tapas og pariserbøffer.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk