18. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borger truede rådhuspersonale på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borger truede rådhuspersonale på livet
Opdateret 14. august 2019 kl. 11:36
Solrød - 14. august 2019 kl. 11:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag klokken 11.59 fik politiet en anmeldelse om, at en borger, 48-årig mand fra Solrød - i forbindelse med en telefonsamtale med Gældsstyrelsen - havde udtalt stor utilfredshed med Solrød Kommune.

I den forbindelse udtalte borgeren en generel trussel på livet mod personalet på Solrød Kommune. Solrød Kommune blev orienteret om anmeldelsen.

Personalet kendte godt borgeren fra lignende udtalelser, men de havde ingen grund til at tro, at manden ville føre truslerne ud i livet.

Politiet kørte til den mistænktes adresse, hvor de traf den 48-årige mand, som blev sigtet og anholdt. Politiet ransagede hans bopæl for at lede efter eventuelle våben, men fandt ingen.

Manden blev taget med til stationen, hvor han erkendte, at han havde udtalt truslerne mod Solrød Kommune, men han forklarede, at det var et udtryk for frustration.

Sagen blev vurderet af anklagemyndigheden, der ikke skønnede at der var grundlag for at fremstille den 48-årige i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk