21. februar 2020
IMG_6735-3200x2134
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blotter cirklede om 59-årig kvinde: Onanerede bag en busk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blotter cirklede om 59-årig kvinde: Onanerede bag en busk
Solrød - 21. oktober 2019 kl. 13:33
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 59-årig kvinde fra Solrød Strand anmeldte til politiet, at en mand havde blottet sig for hende omkring klokken 14.00 lørdag eftermiddag, da hun luftede sin hund.

Kvinden gik med hunden på stierne ved Staunings Ø ud for Parkvej. Under turen var en fremmed mand kommet cyklende først den ene vej og kort tid efter den anden vej forbi kvinden, der i begge tilfælde havde hilst pænt på manden, som hun ikke kendte.

Kvinden bemærkede, at manden stillede cyklen fra sig og begyndte at gå imod hende, men hun gik en anden vej. Kvinden mødte imidlertid manden igen, da han stod bag en busk, hvor han onanerede på en måde, så kvinden ikke kunne undgå at se det.

Politiet kørte til området og ville gerne tale med en mand, men manden skyndte sig at cykle væk i retning mod Jersie Strandvej, da politiet råbte ham an.

Den fremmede mand blev beskrevet som en mand af dansk udseende, cirka 30-35 år og 180-185 centimeter høj. Han er almindelig af kropsbygning og har kort, sort hår. Manden var iført sort jakke og mørke bukser. Han kørte på en sort damecykel med kurv foran.

Politiet forsøger nu at få manden identificeret og har også undersøgt området for eventuelle tekniske spor efter ham, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området og cyklende i retning mod Jersie Strandvej, eller som har oplysninger om hans identitet. Man kan kontakte politiet på telefon 114 med oplysninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk