22. juni 2021
Det var lørdag køligt og regnfuldt. Men det afskrækkede ikke 70 voksne og børn fra at tage på stranden i Solrød for at deltage i indspilningen af en musikvideo med sangerinden Sandra Elsfort.
gallery icon

Se billedserie

Det var lørdag køligt og regnfuldt. Men det afskrækkede ikke 70 voksne og børn fra at tage på stranden i Solrød for at deltage i indspilningen af en musikvideo med sangerinden Sandra Elsfort.
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Sang og dans på stranden ender på Youtube

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Billedserie: Sang og dans på stranden ender på Youtube
Solrød - 17. maj 2021 kl. 11:41
Af Tekst og foto: Jesper From

Der var lørdag en vrimmel af mennesker på stranden for enden af Østre Strandvej. Bestemt ikke fordi, at det var varmt og indbød til en dukkert. Men de 70 voksne og børn var taget på stranden for at indspille en musikvideo.

Dagens midtpunkt var sangerinden Sandra Elsfort fra København. Iført er lys let kjole og bare tæer dansede, svansede og mimede hun til musikken fra højtalerne, mens kameraet kørte og alle mand på stranden havde deres fastlagte opgaver. Alt var iscenesat og alle viste lige, hvad de skulle, så snart, der blev sagt »Action« fra instruktør Jacqueline Landau.

Sandra Elsfort har mange år, som sangerinde. Hun tonede første gang frem tilbage i 2000, hvor hun deltog i MGP med numret »Chicoola«, som indbragte hende en 4. plads. Hun er i dag 33 år og lever det kreative liv som sanger, sangskriver og musicalperfomer.

Nu var tiden så moden til at kaste sig ud i det ambitiøse projekt, at indspille en musikvideo. Tekst og musik til numret »Break the Fall« stod Sandra Elsfort også selv for.

Alt hyre 70 personer til at deltage i en musikvideo på 3,07 minut lyder som en bekostelig affære.

- Vi gør det umulige, fortæller Sandra, som i en pause på stranden har fået en varm frakke omkring sig.

- Alle 70 er stillet frivilligt op. Det er helt overvældende.

Men hvorfor lægge så mange kræfter i en enkelt musikvideo?

- Det her handler ikke om penge for mig. Jeg er bare vild med det her. Det er så fedt. Det vigtigste for mig at få budskabet i sangen ud. At kærlighed kan besejre alt. En universel kærlighed. Der skal være plads til os alle - og til vores jord. Og så skal vi lære at værdsætte hinanden lidt bedre. Specielt i denne tid, hvor vi vågner op til mange forandringer, forklarer sangerinden.

20 af de deltagende i musikvideoen er dansere - alle enten studerende eller professionelle. Andre deltager i sceneriet som kunstmalere, der er i gang med at male et motiv på stranden, en brandmand, som kommer med blomster til kæresten, mor og datter, som sidder med brunch i sandet. Mange små deltaljer, som kommer til at indgå i musikvideoen. Og så ikke mindst de dansende i sandet, mens Sandra går syngende frem mod kameraet med et drømmende blik.

Det er i det hele taget noget af et projekt, som Sandra og det store hold har kastet sig ud i. For optagelsen på stranden i Solrød var kun en del af den samlede musikvideo. Det blev også optaget i skoven ved Trylleskoven, en frekvens, hvor Sandra kommer løbende i slowmotion. Derudover har de været på Bornholm og lave optagelse, og søndag skulle det meget tidligt op for at optage på Sankt Hans Torv i København.

Forud for optagelserne på Bornholm, i Solrød og i København ligger to månedes forberedelse.

Musikvideoen, som vil være færdigredigeret om en måneds tid, vil man kunne se på blandt andet Youtube.

»Break the Fall« er første »skud på stammen« frem mod en helt LP fra Sandra Elsforts hånd. Og ja, meningen er at det bliver til en god gammeldags LP!

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk