20. november 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotek vil gerne overraske dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotek vil gerne overraske dig
Solrød - 17. juni 2019 kl. 10:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er det snart tid til sommerferie og en masse gode læseoplevelser for hele familien. Mangler I inspiration til sommerlæsningen, vil Solrød Bibliotek gerne hjælpe med en overraskelsespose fyldt med gode læseoplevelser. Det eneste man skal gøre, er at sende en e-mail til Solrød Bibliotek: solbib.voksen@solrod.dk.

I e-mailen skal du blot skrive din alder og lidt om hvad du gerne vil læse - f.eks. krimier, sjove bøger, historiske romaner eller uforpligtende strandlæsning. Skal bibliotekarerne finde bøger til familiens børn, så skriv om det er til en dreng eller pige, hvor gamle de er, og om det skal være til højtlæsning eller selvlæsning.

Man skal være opmærksom på, at man ikke kan ønske specifikke bøger, men det kan være, man har en yndlingsforfatter eller -bog, så kan biblioteket finde noget der ligner. Man kan udover bøger også ønske at få blade, tegneserier eller lydbøger.

Når biblioteket modtager din e-mail, vil de samle en spændende pose til dig på baggrund af dine ønsker. De sender en e-mail, når posen er klar, og så skal du bare hente den inden en uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk