21. oktober 2021
Kim Sunesen (t.v.) havde mange rosende ord til jubilaren, Bertel Haarder. Her ses de med formand Jakob Ellemann-Jensen og borgmester Niels Hörup. Foto: Christopher Reimer Thaysen
Kim Sunesen (t.v.) havde mange rosende ord til jubilaren, Bertel Haarder. Her ses de med formand Jakob Ellemann-Jensen og borgmester Niels Hörup. Foto: Christopher Reimer Thaysen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bertel - du er et fyrtårn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bertel - du er et fyrtårn
Solrød - 07. oktober 2021 kl. 10:15

Solrød/København: Borgmester Niels Hörup og kredsformand Kim Sunesen deltog onsdag ved Bertel Haarders 40 års jubilæum som blev afholdt i Fællessalen på Christiansborg.

I Kim Sunesens tale til Bertel sagde han blandt andet:

"Bertel - Du har været en markant politiker i over 40 år i dansk politik. Du navigerer efter dybtfølte holdninger og principper og du navigerer ikke efter fokusgruppemålinger og sociale mediers lunefulde stemninger. Det er en mangelvare i dansk politik, og du er et forbillede for hvordan jeg selv forsøger og ønsker at agere som lokalpolitiker. Du er et fyrtårn når det gælder ordentlighed og du evner at lytte til andre, også modstandere, når der skulle findes virkelige løsninger på virkelige udfordringer. Det er ganske sikkert også en vigtig grund til at Poul Schlüter, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen alle har peget på dig som minister i deres regeringer, hvilket har ført til den imponerende rekord på hele 7906 ministerdage. Det har været en udsøgt fornøjelse og jeg har været stolt af at være med på et lille bitte stykke af din historiske rejse og karriere."

Bertel Haarder er fortsat Greve/Solrøds Folketingskandidat frem til næste Folketingsvalg. Bertel genopstiller som bekendt ikke og kredsen har valgt Charlotte Bisserup Bechfeldt som afløser for Bertel.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk