16. december 2018
Lørdag afholdt Venstres Greve/Solrød-kreds nytårskur i Solrød, hvor blandt andre Bertel Haarder (V) kiggede forbi og holdt tale. Foto: Simon de Visme
gallery icon

Se billedserie

Lørdag afholdt Venstres Greve/Solrød-kreds nytårskur i Solrød, hvor blandt andre Bertel Haarder (V) kiggede forbi og holdt tale. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bertel Haarder gæstede nytårskur og sang for

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bertel Haarder gæstede nytårskur og sang for
Solrød - 15. januar 2018 kl. 14:10
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 35 Venstre-medlemmer havde lørdag formiddag trodset den bidende kulde og fundet vej til aktivitetscentret i Solrød, hvor blå Venstre-flag hang fra vægge og loft, mens partiets sangborg »Om din frihed vil vi værne« var delt ud på samtlige borde.

I anledning af årets nytårskur i Venstres Greve/Solrød-kreds var et bord dækket op med champagne, kransekage og æblemost, som der blev godt ryddet godt ud af i løbet af formiddagen.

Her holdt den tidligere kulturminister og kirkeminister Bertel Haarder (V) dagens første tale, efter at de fremmødte havde ladet stemmerne varme op til melodien af »Du kom med alt hvad der var dig«.

Kredsens lokale folketingsmedlem begyndte med lidt om årets gang og noterede sig Venstres relativt positive valgresultater i Solrød og Greve.

- Det er en fornøjelse at være her, og vi er heldige, at borgmestrene i begge kommuner klarede skærene. ved kommunalvalget. Derfor er der alt mulig grund til at sige godt nytår, påpegede Bertel Haarder.

Han kom også ind på den nylige ballade på Christiansborg, og hvordan kommunalvalget må blive en øjenåbner for Dansk Folkeparti.

- DF har oplevet, at de skal passe på med at slingre. Det har kostet dem dyrt. Derfor er det også stensikkert, at de vil pege på Løkke. Det har Pia (Kjærsgaard, red.) og Thulesen Dahl også sagt, fortalte Haarder.

Den mangeårige Venstre-minister havde også et par gode råd til regeringskollegaerne i Liberal Alliance.

- Liberal Alliance har skabt store problemer for dem selv, som vi ikke kan redde dem ud af, sagde Bertel Haarder og fortsatte:

- Deres største fejl var ikke, at formanden klatrede op i et træ flere gange, uden at få noget ud af det. Den største fejl var, at man gjorde sine sejre til nederlag. I stedet burde partiet have sat fokus på de skattelettelser, som de har været med til at få igennem.

Herefter læste folketingsmedlemmet op af en lang række forskellige skattelettelser og afgiftsnedsættelser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk