26. marts 2019
Go' Aften Danmarks Michèle Bellaiche holder meget af studiet på Hovedbanegården, for det giver perspektiv på virkeligheden med mondæne tivoligæster i den ene ende og junkier i den anden.
gallery icon

Se billedserie

Go' Aften Danmarks Michèle Bellaiche holder meget af studiet på Hovedbanegården, for det giver perspektiv på virkeligheden med mondæne tivoligæster i den ene ende og junkier i den anden.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bag kameraet på Go' Aften Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bag kameraet på Go' Aften Danmark
Opdateret 19. marts 2012 kl. 22:42
Solrød - 17. marts 2012 kl. 11:07
Af Adam Villaume
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Der er mere til Go' Aften Danmark end det, man kan se, når programmet ruller over skærmen. Det erfarede DAGBLADET, da vi fik lov til at kigge Solrøds egen studievært, Michèle Bellaiche, over skulderen i torsdags.

Programjinglen kører og aftenens vært, Michèle Bellaiche, står klar i studiet med de første gæster, men først kører en såkaldt intro-teaser, som viser hvad programmet byder på. Den blev optaget for blot syv minutter siden, men sådan er vilkårene: Programmet er først færdigt, når det er rullet over skærmen.

Forberedelserne til aftenens program begynder imidlertid om formiddagen med et redaktionsmøde klokken 9.30, og der fra går resten af dagen med at lave research og træffe aftaler med kilder, lave forinterview, finde rekvisitter og redigere indslag.
Med hele vejen
Når Michèle Bellaiche byder Danmark velkommen klokken 18.20 har hun allerede en hel arbejdsdag bag sig, og alligevel er det først her, det virkelig gælder, for nu skal programmet leveres til seerne.

- Folk spørger tit, hvad jeg laver ved siden af at være vært på Go' Aften Danmark. De aner ikke, hvor meget tid vi bruger på det, siger Michèle Bellaiche.

Med en lang og hektisk hverdag er hun glad for at bo i Solrød, hvor hun har et hus tæt på stranden. Hun går tit ture ved vandet for at blive "blæst igennem" og køreturen fra København, bruger hun på at geare ned og omstille sig til familielivet.

- Det er jeg virkelig glad for, men nu kører jeg jo heller ikke i myldretiden, griner Michèle Bellaiche.
"Det er live"
- Vi gør, hvad vi kan for at forberede os, for det er levende mennesker vi har i studiet, og selvom vi har snakket med dem forinden, er det aldrig til at sige, hvad de gør, før de sidder i studiet, siger Michèle Bellaiche.

Hvilket bliver bevist samme aften, da Karen Thisted som gæst afbryder Michèle Bellaiche i hendes introduktion, fordi hun "godt lige vil gøre opmærksom på at...". Det er dog ikke noget, som en erfaren tv-vært lader sig ryste af, så Michèle Bellaiche samler tråden op og fortsætter programmet.

- Sådan er det at lave live tv, forklarer Michèle Bellaiche efter programmet med et smil og fortsætter:

- Det er så uforudsigeligt. Der er ikke to dage, der er ens.

Læs mere om Go' Aften Danmark og Michèle Bellaiche i lørdagens udgave af DAGBLADET

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk