17. juli 2019
Flere hundrede var torsdag eftermiddag mødt frem for at blive klogere på den nye affaldsordning i Villabyerne. Foto: Solrød Kommune
gallery icon

Se billedserie

Flere hundrede var torsdag eftermiddag mødt frem for at blive klogere på den nye affaldsordning i Villabyerne. Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affaldsordning indviet i Villabyerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldsordning indviet i Villabyerne
Solrød - 10. september 2018 kl. 12:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lang kø til pølsevognen, som torsdag eftermiddag havde fundet vej til Villabyerne i Jersie. Forinden havde de mange sulte gæster netop fulgt, hvordan en kran tømte de nye affaldsbeholdere, som beboerne skal teste gennem det næste år.

Hvor man hidtil har kunne smide både skidt og kanel i den samme skraldespand, skal kanel nu smides i madaffald, mens skidtet skal i husholdningsaffaldet. Derudover er der også kommet separate containere til pap, papir, glas, metal og plastik.

Forhåbningen og forventningen fra politisk side er nemlig at kunne genanvende 50 % affaldet i Solrød Kommune, og det kræver nye affaldsløsninger.

Den nye ordning er en stor omvæltning for beboerne, som indtil nu har haft affaldsskakt lige foran døren. Der er derfor også stor forskel på, hvordan den nye ordning bliver modtaget.

Ordningen bliver efter planen udrullet 1. marts 2020.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk