19. oktober 2021
Adda Egeberg Olsen kunne fejre jubilæum med en 6-0 sejr over Fredensborg. Foto: Anne Egeberg Olsen
gallery icon

Se billedserie

Adda Egeberg Olsen kunne fejre jubilæum med en 6-0 sejr over Fredensborg. Foto: Anne Egeberg Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Adda på banen 100 gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adda på banen 100 gange
Solrød - 22. september 2021 kl. 13:09

Siden 2016 har Adda Egeberg Olsen spillet på Solrøds senior kvindehold. I foråret 2018 var Adda dog ude og rejse jorden rundt i 5 måneder. I juni spillede hun dog de sidste tre kampe efter hjemkomsten til Danmark. Fra august 2018 fik holdet ny cheftræner Rasmus Skovby, som de stadig har i dag.

Adda bor i eget lejlighed på Amager. Hun arbejder til daglig i Noridane som økonomielev og bliver færdig 30. november, hvorefter hun har fået lov til at blive. Firmaet ligger inde bag Amalienborg. Hun kører til træning tre gange om ugen, og hver lørdag er der kamp. Adda er egentlig opvokset på en gård lidt uden for Karise. Hun startede som 4-årig med fodbold på Karises drengehold. Sidenhen har hun spillet i mange forskellige klubber. Først Hellested, St. Heddinge, Haslev. Og som 10 årig kom hun 1. Gang til Solrød. Derefter var hun en tur i Brøndby, så tilbage til Solrød, og i 10. Klasse tilbragte hun på Oure Efterskole. Her spillede hun på gymnasieholdet, hvor de vandt rækken. Efter hjemkomst en tur i BSF, Greve og så Herlufsholm inden hjemkomsten til Solrød i februar 2016.

Som hendes motto er: Solrød er bare min klub, det er ligesom at komme hjem.

Lige før nedlukning sidste år vandt holdet futsalligaen og blev Danmarksmestre. Det var stort og rigtigt flot. Holdet har i august spillet pokalkampe, 1. Kamp ude imod Roskilde hvor de vandt 0-6. 2. Kamp hjemme imod Allerød hvor de vandt 5-2. 3. Pokalkamp er hjemme imod B.93 29. September kl. 18.30. Her bliver svær modstand, idet B.93 ligger nr. 2 i 1. Division.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk