19. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 86-årig fuppet: Tricktyveri med "tabt" pengeseddel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

86-årig fuppet: Tricktyveri med "tabt" pengeseddel
Solrød - 23. november 2020 kl. 11:20

Fredag morgen klokken 9 anmeldte en 86-årig kvinde fra Solrød, at hun torsdag formiddag havde været udsat for tricktyveri foran sin bank i Solrød Center.

Den 86-årige var ved Nordea Bank omkring kl. 10.38 for at hæve penge, da en mand henvendtes sig ved at prikke hende på skulderen og pege på jorden. Den 86-årige satte sin fod på pengesedlen, og vendte sig herefter tilbage mod pengeautomaten og tog sine penge og sit kort.

Flere timer senere opdagede hun, at der var foretaget to hævninger på hendes kort på i alt 14.500 kr. Da hun kontrollerede sit dankort så hun, at det ikke var hendes eget kort, hun havde i pungen, men en andens mands kort. Hun var nu klar over, at hun var blevet franarret sit kort i automaten.

Politiet undersøgte sagen, hvor det viste sig, at den 86-årige kvinde var i besiddelse kortet tilhørende en 85-årig mand fra Herfølge, som var udsat for samme tricktyveri torsdag formiddag kl. 09.43 ved Nordea Bank i Herfølge, hvor også hans kort blev byttet ud.

Manden som henvendte sig til den 86-årige beskrives som: ca. 60 år, dansk af udseende, almindelige af bygning. Han var iført mørkt tøj.

Den 86-årige kvinde bemærkede desuden en kvinde skråt bag hende under episoden, men kunne ikke beskrive kvinden nærmere.

Sagerne efterforskes nu, for at finde frem til den eller de personer, som har deltaget i tricktyverierne i Solrød og Herfølge. Vidner som har bemærket episoderne torsdag ved Nordea Bank i Herfølge omkring kl. 09.43 og Nordea Bank i Solrød Center omkring kl. 10.38 bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk