13. august 2020
Det var lige så taget på Vor Frelsers Kirke løftede sig, da 500 børn sang fællessang til fordel for Børnetelefonen.Foto: Scenekunstskolen
gallery icon

Se billedserie

Det var lige så taget på Vor Frelsers Kirke løftede sig, da 500 børn sang fællessang til fordel for Børnetelefonen.Foto: Scenekunstskolen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 500 børn i julekor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

500 børn i julekor
Solrød - 03. december 2019 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var lige før at taget lettede sig i Vor Frelsers kirke, da 50 børn fra Scenekunstskolen i Solrød, sammen med næsten 500 andre børn fra andre Scenekunstskoler indsang koret på den nye julesang "Sne, Fred og Kærlighed."

Sangen er indspillet til fordel for Børns Vilkår og Børnetelefonen og handler om, hvor vigtigt det er at huske at omfavne hinandens forskelligheder, ikke mindst i den søde juletid. Det fortæller Scenekunstskolen i en omtale af indspilningerne.

Det var en stor oplevelse for både børn og voksne at følge de fire timers optagelser i kirken. Både filmoptagelser til musikvideoen, og lydoptagelserne af det enorme kor.

For det at få 500 børn til at synge seksstemmigt kor på kommando i en kæmpestor kirke, er noget som kræver stor tålmodighed. Både for børn, voksne og dirigent. Men missionen lykkedes over al forventning, og efter små fire timer kunne børnene synge nummeret igennem en sidste gang til ære for de fremmødte forældre, og det fremkaldte både tårer og stort bifald.

Fredag den 6. december udløses spændingen, for her bliver den endelige version af "Sne, fred og kærlighed" nemlig frigivet på både Youtube og Spotify. Nummeret vil desuden kunne købes på Itunes, og en stor del af salget herfra vil blive doneret til Børnetelefonen, oplyser scenekunstskolen i Solrød.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk