24. januar 2019
12 rollemodeller eller ungeguider fra erhvervs- og gymnasieuddannelserne var mødt op for at fortælle om deres erfaringer med uddannelsesvalget.
gallery icon

Se billedserie

12 rollemodeller eller ungeguider fra erhvervs- og gymnasieuddannelserne var mødt op for at fortælle om deres erfaringer med uddannelsesvalget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 300 elever og forældre på aftenskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

300 elever og forældre på aftenskole
Solrød - 12. januar 2018 kl. 12:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Undervisningen tirsdag aften var omlagt fra dagtimerne til kl. 18 og fra Munkekærskolen, Uglegårdskolen, Sct. Nicolaiskolen og Kirstinedalskolen til Solrød Gymnasium.

Her blev elever og forældre fra 8. årgang præsenteret for unge der har forladt folkeskolen og nu som rollemodeller fortalte om deres uddannelsesvalg og vej gennem ungdomsuddannelsen.

Margrethe Tovgaard fra UUV bød velkommen og satte aftenundervisningen ind i en ramme, hvor nysgerrighed, undersøgelse og samtale hjemme sammen med vejledningsaktiviteter som erhvervspraktik, brobygning, uddannelsesparathedsplan, Skills og introkursus på ungdomsuddannelserne skal danne baggrund frem mod valget af en ungdomsuddannelse i 9. klasse.

- Uddannelsesforløbet i udskolingen er en dannelsesrejse hvor de unge får kendskab til virksomheder, job og uddannelser som foruden selve uddannelsesvalget også giver dem kendskab til hvordan vores samfund hænger sammen, sagde Margrethe Tovgaard inden eleverne og forældrene skolevis blev sendt ud i fire grupper, hvor de mødte ungeguider fra erhvervsuddannelserne og de

Den virkelige verden i forbindelse med uddannelsesvalget og overgang fra folkeskole til en ungdomsuddannelse blev sat på dagsordenen, da Mette fra SOSU uddannelsen, Mark der er automekanikerlærling og Joakim, der er i mesterlære som eventteknikker tog over.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk