3. august 2021
Det var i Karlstrup Kalkgrav af en 29-årig mand fra Greve glemte al sund fornuft - og det resulterede i et besøg på politistationen. Foto: Jesper From
Det var i Karlstrup Kalkgrav af en 29-årig mand fra Greve glemte al sund fornuft - og det resulterede i et besøg på politistationen. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig mand med »hovedet under armen« anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig mand med »hovedet under armen« anholdt
Solrød - 21. juni 2021 kl. 14:30

Lørdag 18 anholdt politiet en 29-årig mand fra Greve. Det var der flere gode grunde til.

Han blev nemlig anholdt for både vold, blufærdighedskrænkelse og fornærmelig tale til de polititjenestemænd, der havde anholdt ham.

Det foregik i Karlstrup Kalkgrav.

Kort inden havde flere kvindelige gæster i alderen 14-34 år fra Greve og Ishøj anmeldt, at manden pludselig havde blottet sit underliv og henvendt sig til dem med seksuelle opfordringer. Herefter havde den 29-årige overfaldet kvinderne med slag, spark og spyt i hovederne.

Derfor tog de kontakt til politiet.

Efter anholdelsen var han blevet sur på polititjenestemændene, som han havde talt til i nedladende vendinger. Den 29-årige blev afhørt til de tre sigtelser for overtrædelser af straffeloven, inden anklagemyndigheden vurderede sagen. Da der ikke umiddelbart var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør med krav, løslod politiet den sigtede, som senere kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afgøres.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk