24. november 2017
En delegation af 15 mexicanske politikere, embedsfolk og virksomhedsledere var på rundvisning hos Solrød Biogas. Besøget skete som del af et samarbejde, hvor Danmark skal inspirere på klima- og energi- området.  Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

En delegation af 15 mexicanske politikere, embedsfolk og virksomhedsledere var på rundvisning hos Solrød Biogas. Besøget skete som del af et samarbejde, hvor Danmark skal inspirere på klima- og energi- området. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15 nysgerrige mexicanere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 nysgerrige mexicanere
Solrød - 19. maj 2017 kl. 14:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På trods af at Danmark ikke viste sig fra sin bedste side denne maj-formiddag, hvor regnen silede ned og temperaturerne blev sammenlignet med 'en af de koldeste vinterdage hjemme i Mexico', så var der kun begejstring at spore hos de 15 mexicanere, der havde fundet vej til Solrød Biogas.

Et treårigt samarbejde mellem Danmark og Mexico i regi af Energistyrelsen vil forsøge at gøre Mexico klogere på klima- og energiområdet. Som led i projektet har en delegation af embedsmænd, politikere og repræsentanter fra større virksomheder været i på inspirationstur til Danmark for at lære om vedvarende energi - herunder især biogas og cirkulær økonomi.

- Og her er Solrød Biogas oplagt som besøgsmål, for det er en solstrålehistorie om, hvor godt det kan gøres, fortalte Carsten Glenting, markedschef hos Cowi, der administrerede studieturen rundt i Danmark.

Der var flere 'aha'- og 'wow'-udbrud og ivrig spørgelyst blandt gruppen af mænd og kvinder, der i dagens anledning var klædt i matchende orange sikkerhedsveste. De var især interesserede i at høre om det store potentiale i at blande gylle med industriens restprodukter.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk