16. december 2017
Efter 14 år er Christians Haves fjorten køkkener meget nedslidte. Men nu er der penge til renovering på vej fra Sundheds- og Ældreministeriet.
Efter 14 år er Christians Haves fjorten køkkener meget nedslidte. Men nu er der penge til renovering på vej fra Sundheds- og Ældreministeriet.
Foto: Kristian Buchmann. Copyright 2009 - Sjællandske Medier
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14 gamle plejehjemskøkkener renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14 gamle plejehjemskøkkener renoveres
Solrød - 12. juni 2017 kl. 14:00
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De er fjorten år gamle og meget nedslidte. Derfor har plejecenter Christians Have søgt Sundheds- og Ældreministeriet om penge til en renovering af centrets otte køkkener.

I februar udbød ministeriet en pulje til enten renovering eller etablering af plejehjemskøkkener, og så slog Christians Have naturligvis til med en ansøgning.

Der blev søgt om godt to millioner kroner - og de penge har de fået tilsagn om.

De slidte køkkener bliver anvendt til alle dagens måltider, og det kan ses efter fjorten års brug. Desuden er designet ikke lige frem up to date, og lever heller ikke op til de krav, som man normalt har til køkkener, der producerer mad til beboere.

Køkkenerne er opført som almindelige køkkener svarende til boliger med husstande på 4-5 personer. Men da der dagligt produceres måltider til ti beboer, og ofte også til nogle af beboernes pårørende samt det personale, der deltager i de pædagogiske måltider, kan det ikke undgås at kunne ses på køkkenerne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk