22. september 2019
Den 36-årige kvinde blev fundet kvalt i skovbunden i Trylleskoven af en politihundepatrulje. En 34-årig mand er blevet idømt 12 års fængsel.
 Arkivfoto
Den 36-årige kvinde blev fundet kvalt i skovbunden i Trylleskoven af en politihundepatrulje. En 34-årig mand er blevet idømt 12 års fængsel. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 års fængsel for Trylleskov-mord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 års fængsel for Trylleskov-mord
34-årige Mikkel Olsen er af Retten i Roskilde blevet idømt 12 års fængsel for drabet på sin ekskæreste i Trylleskoven i Solrød sidste år. Mikkel Olsen ankede dommen på stedet.
Opdateret 14. november 2011 kl. 07:24
Solrød - 11. november 2011 kl. 12:35
Af Christina Hilstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Solrød: 34-årige Mikkel Olsen kan se frem til 12 år bag tremmer for drabet på sin 36-årige ekskæreste.

Drabet skete den 20. september sidste år i Trylleskoven i Solrød, hvor de to havde aftalt at mødes for at diskutere nogle ting i forhold til deres kuldsejlede forhold.
arrow Læs også: Landsret: 12 år for drab i Trylleskoven

Hvad der præcis skete forud for drabet i skoven, ved kun Mikkel Olsen. Men fakta er, at den 36-årige kvinde og mor til to lidt efter midnat den 21. september blev fundet af politihunde, kvalt med sine egne snørebånd og sit bælte. Mikkel Olsen var lidt inden midnat den 20.september taget til politigården i Holbæk, hvor han meldte sig selv med ordene:

- Jeg har gjort noget frygteligt. Jeg har muligvis slået en kvinde ihjel.

I forbindelse med retssagen har Mikkel Olsen dog hele vejen igennem nægtet sig skyldig.

Han har hævdet, at det var en ny og uidentificeret kæreste til den 36-årige kvinde, der var morderen. Og at drabet skete, mens han selv af den nye kæreste var blevet kvalt til bevidstløshed i Trylleskoven.

34-årige Mikkel Olsen er ikke tidligere dømt, og han blev af den afdødes venner og familie opfattet som en sød og rar fyr. Mikkel Olsen og den 36-årige havde været kærester seks år inden drabet, men havde genoptaget kontakten og forholdet gennem facebook tre måneder inden drabet.

- Jeg er meget tilfreds med dommen. 12 års fængsel var anklagemyndighedens påstand, siger anklager hos Midt- og Vestsjællands Politi, Andreas Kjærulff og tilføjer, at normalstraffen for manddrab ligger på 12 års fængsel, og der i sagen her ikke var noget, der talte for, at Mikkel Olsen skulle have en kortere straf.

Mikkel Olsen ankede dommen på stedet, og sagen skal derfor til Landsretten, hvor den sandsynligvis vil komme for i løbet af foråret.
arrow 33-årig dømt for Trylleskov-mord
08. november 2011 kl. 12:47 Opdateret: kl. 10:22
arrow "Det ligger slet ikke til mig at slå ihjel"
07. november 2011 kl. 12:52 Opdateret: kl. 20:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk