24. januar 2019
Det er ikke meningen at folk i nyttejob bare skal parkeres i et mørkt lokale og overlades helt til sig selv, lyderd et fra en kritiker af Solrød Kommunes nyttejob. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke meningen at folk i nyttejob bare skal parkeres i et mørkt lokale og overlades helt til sig selv, lyderd et fra en kritiker af Solrød Kommunes nyttejob. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Nyttejob er en »ommer«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Nyttejob er en »ommer«
Solrød - 10. januar 2018 kl. 13:45
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyttejob skal være til nytte. For den, der udfører arbejdet, og for den, der beder det udført. Men det er tydeligvis ikke tilfældet her, og der er behov for at stramme op på nogle grundlæggende forhold.

Sådan lyder det fra Det Radikale Venstres Bo Nygaard Larsen ovenpå DAGBLADETS historie om, hvordan Lise Elsborg Madsen og andre i nyttejob hos Solrød Kommune er blevet parkeret i stationsbygningen, hvor de sidder dagen lang - bare for at være til rådighed.

- For det første er det forkasteligt, at man beder folk om at møde på arbejde uden hverken at byde dem velkommen eller personligt anvise dem, hvad de skal lave. Tilmed skal de opholde sig i et uopvarmet eller for ringe opvarmet lokale. Det er slet og ret under værdighed og er med til at stigmatisere en gruppe mennesker, der hellere end gerne vil ind på eller tilbage til arbejdsmarkedet, siger han videre:

- Med sådanne oplevelser bliver det sværere at få gode kræfter som Lise Elsborg Jensen i gang igen, og så er vi lige vidt. Der er behov for at se nærmere på, hvordan vi tager os af Lise Elsborg Jensen og andre, der som hende ønsker at være en del af arbejdsmarkedet. For den her historie er en ommer!

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk