18. oktober 2018
Mange væsentlige emner var oppe til debat - og de hundrede tilhørere havde meget, de ville spørge om. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Mange væsentlige emner var oppe til debat - og de hundrede tilhørere havde meget, de ville spørge om. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgdramaet udeblev i Havdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgdramaet udeblev i Havdrup
Solrød KV17 - 10. november 2017 kl. 07:59
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en rigtig god, sober og konstruktiv debat, da kandidater fra de elleve opstillede partier og lister tørnede sammen ved et vælgermøde på Havdrup Skole onsdag aften. Et møde, hvor man havde håbet på 80 fremmødte, men hvor der kom over hundrede.

Men hvis borgerne havde satset på, at politikerne ville rive totterne af hinanden, så gik de skuffede hjem. Til gengæld kom man langt omkring emnerne, og der blev trukket nogle forskellige holdninger frem, som kan være med til at vælgerne får lettere ved at beslutte, hvor krydset skal sættes 21. november.

Et af de emner, som skilte sig markant ud, var holdningen til almene boliger.

- Der bygges mange nye boliger i Solrød. Jeg som studerende og lige flyttet hjemmefra, kan jeg regne med at der kommer lejeboliger, som vi også kan betale? spurgte en ung i salen.

Henrik T. Hansen (SF) talte for, at der bør være langt flere almene boliger i Solrød - både af hensyn til de unge og de ældre. Henning Christiansen (Havdruplisten) fortalte, at der skal være boliger til alle. Claus Redder Madsen (S) kunne fortælle, at der bygges 44 almene boliger i Havdrup Vest og 100 i Trylleskov Strand, men sagde samtidigt at der er brugefor endre flere. Camilla Julia Olsen (Alternativet) sagde, at det er vigtigt, at man khar råd til at blive boende lang tid i Solrød - også som studerende.

- Det er en sympatisk tanke med plads til alle. Men det er et urealistisk mål. For det er meget dyrt, at bygge i Solrød kommune, fastslog Emil Blücher (LA).

- Vi skal have plads til alle typer borgere. Men vi skal også forholde os til, hvad der er realistisk, og Solrød Kommune er kendetegnende ved forholdet mellem ejerboliger og andre boliger, forklarede Niels Hörup (V).

Læs mere i DAGBLADET torsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk