17. oktober 2018
Lykke og Jørgen Nordstjerne tog sidste år det store spring og flyttede fra Esbjerg til Solrød. De er hurtigt faldet til på Tryllefløjten. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Lykke og Jørgen Nordstjerne tog sidste år det store spring og flyttede fra Esbjerg til Solrød. De er hurtigt faldet til på Tryllefløjten. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilflytterne: - Giv os et trinbræt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilflytterne: - Giv os et trinbræt
Solrød KV17 - 24. oktober 2017 kl. 13:45
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I december sidste år flyttede familien Nordstjerne fra Esbjerg til Solrød. Far Jørgen, mor Lykke og deres tre børn på 11, 13 og 14,5 år.

Jørgen er født i Varde og Lykke i Esbjerg, så det lå ikke lige i kortene, at de en dag skulle rykke teltpælene op og flytte over til »djævleøen«.

Men inden valget faldt på Solrød, var de godt omkring for at kigge på byerne tæt på København.

- Og så fandt vi jo ud af, at du bare får meget mere for pengene her end i Gentofte - og vi har stadig kort til hovedstaden, fortæller Jørgen Nordstjerne.

Nu skal Lykke og Jørgen Nordstjerne for første gang stemme ved kommunalvalget i Solrød. Men det er meget begrænset, hvor meget de kender til lokalpolitikken og kandidaterne.

- Vi har hørt om borgmesteren, men vi plejer ikke at sætte os ind i enkeltpersoner ved valgene. Det er for det meste et parti, som får vores stemme.

Deres største ønske er at der bliver etableret et trinbræt ved Trylleskov Strand.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk