17. oktober 2018
Det blev til en intensiv og livliv politisk debat, da TV2 Lorry onsdag var på Solrød Gymnasium. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Det blev til en intensiv og livliv politisk debat, da TV2 Lorry onsdag var på Solrød Gymnasium. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pensionist satte gang i debatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionist satte gang i debatten
Solrød KV17 - 02. november 2017 kl. 10:25
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV2 Lorry er på valgturné rundt til alle kommuner, hvor de optager tv-debatter med centrale politikere her op til kommunalvalget. Og hvert sted bliver politikerne i panelet stillet over for få, men meget aktuelle emner, som har stor indflydelse på borgernes hverdag.

Solrød Gymnasium lagde rum til onsdagens Lorry-besøg. Her blev der talt skat, de unge og kulturen, de ældre og så blev der spurgt ind til, hvilket kandidat, nogle af partierne ser som deres foretrukne borgmester i de kommende fire år.

Sonja Poulsen, formand for Solrød Senior Klub, har aldrig været bange for at sige sin mening. Hun fik lov til at fremføre sin holdning til ældre og rengøring.

- Jeg er især utilfreds med rengøringen. Det er utroligt, at man skal sidde i sin lejlighed som svag borger, og så kun få gjort rent hvert tredje uge. Det gælder altså både toiletter, støvsugning og sengetøjsskift. Hvorfor er det i orden kun at få skiftet sengetøj hver tredje uge, bare forbi man er blevet gammel? spugte Sonja Poulsen panelet for rullende kameraer.

- Jeg er helt enig i, at det er for ringe. Jeg vil gerne arbejde for at det bliver hver anden uge. Men i sidste ende handler det om økonomi, fortalte borgmesterkandidat Claus redder Madsen (S).

Det fik borgmester Niels Hörup (V) lov til at svare på:

- Jeg er ikke enig. Vi har en værdig og bestemt ikke dårlig ældrepleje. Ja, de får rengøring hver tredje uge. Men der er altså også borgere, der får hver uge. Det sker ud fra en individuelt vurdering. Desuden har vi klippekorts-ordningen, som er en succes.

Læs mere mere fra valgdebatten i DAGBLADET torsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk