19. april 2019
Camille er et fremragende indslag i Menstrup Revyen. Vicki Berlin debuterer i Sydsjælland med dette glansnummer, som hun selv har skrevet teksten til. 					      Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Camille er et fremragende indslag i Menstrup Revyen. Vicki Berlin debuterer i Sydsjælland med dette glansnummer, som hun selv har skrevet teksten til. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vicki Berlin styrer Menstrup for vildt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vicki Berlin styrer Menstrup for vildt
Søndagsavisen Sydsjælland - 26. september 2018 kl. 06:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sluk telefonerne! 200 telefoner kan betyde, at 112-opkald går tabt, hvis netforbindelsen i landsbyen bliver overbelastet.

Selvironien stortrives I Revyens Tegn. Revyen rammer spot-on med et nummer i den lumre kategori. Kække Vicki Berlin danser og synger historien om sømanden og mødet med den yndige pige, der vil sælge sin guldring for en slik. Hver gang hun nærmer sig den frække del af historien afbrydes lyden af P4's trafikradio.

Revyen får også besøg af Camille. En pige fra Storkøbenhavn, der har købt blusen et par numre for lille og som stadig kæmper med udtalelser som følge af togskinnerne på tænderne i overmunden.

Camille skrev en sms i bussen og var ved at misse stoppestedet i Menstrup. Hun er kontrollør, men skuffet over hendes mors anbefalinger om et fritidsjob. Der er kun 20 minutters pause som kontrollør og det er småt med kendisser i byen, som er beliggende længere væk end Sunny Beach.

- Shit hvor er I nogle gamle nisser. I er da alle over 30 år, jeg tror, jeg vil tage et billede i sort-hvid, siger Camille, der overhovedet ikke kender de navne der er i revyen.

Her er Ann, der engang var nisse i en julekalender. En Hasselflug, der ligner en skaldet oberst Hackel fra Matador.

- Og så er der Vicki Berlin. Hendes navn lyder som en polsk pornomodel, og så er der ham jeg ikke husker hvad hedder. Men nu ved jeg, hvem der har taget min madpakke.

Læs hele historien i Søndagsavisen

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk