26. maj 2020
Trine (th) har skruet en godbid på en ?dims? - og nu skal Ronnie se om han kan få fat i godbidden. I baggrunden ses Ronnies ejer Krista Larsen
gallery icon

Se billedserie

Trine (th) har skruet en godbid på en ?dims? - og nu skal Ronnie se om han kan få fat i godbidden. I baggrunden ses Ronnies ejer Krista Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ronnie er en sand dyrehelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ronnie er en sand dyrehelt
Søndagsavisen Sydsjælland - 02. november 2019 kl. 06:00
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ronnie bor i Faxe sammen med sin ejer, Krista Larsen, der er omsorgsmedarbejder på Kildebo og P86. Kildebo er et rehabiliteringscenter for mennesker der har været udsat for f.eks. en ulykke eller en hjerneblødning, mens P86 er en recovery skole for psykisk syge.

For omkring et år siden fik Krista Larsen en god idé, nemlig at tage Ronnie med på arbejde et par dage om ugen, fordi hun vidste at hunde ofte kan have en positiv effekt på mennesker som er i en vanskelig situation.

- Når vi er sammen med en hund udløses der et stof i hjernen der mindsker smerte og samtidig virker afstressende, fortæller Krista.

Samtidig udarbejdede Krista, sammen med fysio- og ergoterapeuter på stedet, nogle øvelser som hver enkelt kursist på Kildebo kunne udføre sammen med Ronnie.

Læs hele historien i Søndagsavisen Sydsjælland.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk