21. oktober 2019
Mere end 1100 køretøjer kan opleves til det traditionsrige veteranbilshow »Gavnø Classic Autojumble«. Foto: Jens Wollesen
Mere end 1100 køretøjer kan opleves til det traditionsrige veteranbilshow »Gavnø Classic Autojumble«. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordmange biler på Gavnø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordmange biler på Gavnø
Søndagsavisen Sydsjælland - 08. juni 2019 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 16. juni kan man opleve Danmarks største veteranbilshow, levende musik og show på Gavnø Slot. Med over 1100 tilmeldelte køretøjer til »Gavnø Classic Autojumble« er der i år rekordmange klassiske biler.

Og de er der alle sammen: Fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, et stort udvalg af cykler og en enkelt speedbåd. De kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.

Det populære bilshow gæstes hvert år af flere tusinde besøgende, der blandt andet kan være med på sidelinjen, når den flotteste og mest kreative klubstand kåres.

I år konkurrerer 20 mærkeklubber om både pokaler, lyserød champagne og ikke mindst æren. Det er også muligt at opleve konkurrencen »Concours de Charme«, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres »Best in Show« blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

Det er 31. gang slotsparken danner rammen om bilshowet, som udspringer af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer. Baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk