20. marts 2019
Psykolog Mette Albrektsen fra Autismecenter Storstrøm deler ud af sine erfaringer.
Psykolog Mette Albrektsen fra Autismecenter Storstrøm deler ud af sine erfaringer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når unge med autisme flytter hjemmefra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når unge med autisme flytter hjemmefra
Søndagsavisen Sydsjælland - 18. september 2018 kl. 14:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At kappe navlestrengen er for alle unge en stor omvæltning. For unge med autisme er det ofte forbundet med uoverskueligt mange udfordringer.

Hvordan reagerer man som forælder eller pårørende, hvis den unge skal starte ungdoms-/uddannelse eller flytte hjemmefra, men har kravafvisende adfærd?

Eller man er i det minefelt, der hedder stressbelastning, når man skal tilgodese de krav, en ung med autisme stiller, samtidig med at skulle agere sagsbehandler, vejleder, initiator, kontaktperson, mentor etc.?

Hvad, hvis den unge får en nedsmeltning, når man selv er presset? Mette Albrektsen fra Autismecenter Storstrøm vil dele ud af sin store erfaring fra sit daglige virke som psykolog med autisme som speciale.

Målgruppen er primært forældre og pårørende til teenagere og unge med autisme op til 30 år. Men alle er velkomne, også professionelle.

Det sker torsdag 27. september kl. 19-21 i salen "Konferencen" i hovedbygningen (følg Færgegaardsvej helt frem til den gamle hovedbygning med trappetårnet, indgang 21) Psykiatrien Syd, Oringe, Færgegaardsvej 15 i Vordingborg. Arrangør er Landsforeningen Autisme Kreds Storstrøm.

Tilmelding skal ske senest 24. september per sms til Anne-Mette Petersen på 20417721.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk