25. maj 2020
Mon ikke publikum får fornøjelsen af Joey Moes ørehængere, når han åbner Næstved Storcenters jubilæumsfest, der begynder fredag 27. september.
gallery icon

Se billedserie

Mon ikke publikum får fornøjelsen af Joey Moes ørehængere, når han åbner Næstved Storcenters jubilæumsfest, der begynder fredag 27. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mega-jubilæumsfest med topnavne og diamantjagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mega-jubilæumsfest med topnavne og diamantjagt
Opdateret 19. september 2019 kl. 14:47
Søndagsavisen Sydsjælland - 19. september 2019 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Storcenter fylder 30 år. Fødselsdagsfesten begynder 27. september med Joey Moe-koncert og udlodning af den første diamantring i centerets store konkurrence.

Et tætpakket underholdningsprogram over tre uger med et væld af aktiviteter og udlodning af ialt 25 diamantringe markerer, at Næstved Storcenter 11. oktober har jubilæum.

Det gennemgående tema for jubilæet er en tidsrejse, hvor kunderne på torve og i butikker kan genopleve masser af farverige indtryk og sjove minder fra de første 30 år.

Jubilæet indledes med et show med et af tidens mest populære popnavne, Joey Moe, der har leveret kæmpehits som Smukkest På En Søndag, Million og Du Er En Ener'

Koncerten med Joey Moe bliver også tidspunktet, hvor Næstved Storcenter sætter festen i gang og dagen hvor den første gang smukke brillantslebne diamantring udloddes med en vejledende udsalgspris på 25.200 kroner.

Netop diamanter vil sætte deres eget funklende præg på de efterfølgende tre uger. I alt 25 diamantringe er de gennemgående præmier i flere forskellige konkurrencer, som kunderne kan deltage i.

Motor Mille, kendt fra DR's Ramasjang, leverer masser af wrroom, dans og sang, når hun besøger centret med sit energiske show lørdag 5. oktober.

Fredag 11. oktober står programmet på festlige cup cakes med Marianne Bjerring, kendt fra TV. Marianne Bjerring fra DR's Den Store Bagedyst pynter, serverer og giver masser af tips til bage- og kageinteresserede.

Karl William leverer et aftenshow fredag 11. oktober. Han har på få år nået en stjerneplacering i dansk musik med hits som Blind Igen og Om Igen Lørdag 12. oktober får småbørnsfamilierne en fest med Popsi og Guitar-Krelle, der er blevet et dansk YouTube-fænomen med deres klassiske og nye danske børnesange.

Som sædvanligt holdes der i efterårsferien børneloppemarked med 30 forskelige stande med mulighed for at gøre en god handel med brugt legetøj, børnetøj, klapvogne, cykler med mere.

...
Læs hele artiklen i Søndagsavisen Sydsjælland i denne uge.

dry

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk