14. december 2018
Konfettiregn over årets iværksættere 2018 Helle Engbork og Rune Blichfeldt Thieme. Til venstre ses Jens Peter Andersen, formand for Næstved Rådgiverforum.
gallery icon

Se billedserie

Konfettiregn over årets iværksættere 2018 Helle Engbork og Rune Blichfeldt Thieme. Til venstre ses Jens Peter Andersen, formand for Næstved Rådgiverforum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldregn til Årets Iværksættere: Engbork

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldregn til Årets Iværksættere: Engbork
Søndagsavisen Sydsjælland - 09. januar 2018 kl. 16:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bobler i vinglassene, chips og chokolade. 340 erhvervsfolk har tilmeldt sig årets nytårskur. Det er rekord, og stemningen bærer præg af gode gensyn i Ny Ridehus, hvor der er reserveret borde til eftermiddagens vigtigste personer.

Rengøringsvirksomheden MTM Service, Køtter & Pedersen, der har speciale i ventilationsmontage og modeforretningen Engbork har fået pladser nærmest scenen. Helle Engbork har skabt forretning ud over det sædvanlige. Hun har slået igennem i Næstved og på nettet.

Borgmesteren nævner at Næstved blev Julens By. Der der er campus på vej, p-huse, boliger, vej-ring om og et nyt center bygges ved siden af det nu amerikansk ejede storcenter.

Omsider kan spændingen udløses. Da det bliver nævnt, at der er tale om en butik med en succesrig webshop går det op for ægteparret bag Engbork, at det er dem, der er vindere. Helle Engbork giver sin mand, Rune Blichfeldt Thieme, et stort kys. Der uddeles high-fives til personalet på vej op til scenen, hvor der venter blomster og et knald fra konfetti-kanonerne.

- Jeg har bare verdens bedste medarbejdere. Uden dem var det aldrig lykkedes, siger Helle Engbork. Hun smiler og parret modtager erhvervslivets hyldest.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk