22. marts 2019
?Døde piger sladrer ikke?  - ny bog af Christine Jønck
?Døde piger sladrer ikke? - ny bog af Christine Jønck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døde piger sladrer ikke - ny bog fra Christine Jønck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døde piger sladrer ikke - ny bog fra Christine Jønck
Søndagsavisen Sydsjælland - 20. september 2018 kl. 12:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Christine Jønck fra Hårlev er klar med bogen - ,,Døde piger sladrer ikke" der udkommer i dag 20. september, og hun signerer bogen hos boghandler Staxen i Hårlev kl. 15-16.30. Fredag 28. september, også fra kl. 15 til 16.30, kan man møde forfatteren i Boghuset i Faxe.

,,Døde piger sladrer ikke" er tredje bog fra 42-årige Christine Jøncks hånd. Den første bog var ,,Panodilpigen" og den anden var ,,Det kriminelle politi". De to første bøger bygger på virkelige begivenheder.

Panodilpigen handler om en 14-årig pige - Christines egen datter - der havde det så dårligt, at hun valgte at tømme et glas Panodil.

Den anden bog ,,Det kriminelle Politi" er den virkelige historie om hendes farmors bror, Johannes Nielsen, der var politimand - og uheldigt involveret i Danmarkshistoriens største kriminalsag, Edderkoppesagen.

,,Døde piger sladrer ikke" er en roman i gængs forstand - altså fiktion - omend den handler om den barske virkelighed som tusindvis af kvinder verden over havner i: menneskehandel og prostitution.

Romanens hovedperson er Irina. Hun er 16 år og lever et ensomt liv i Polen med sin dysfunktionelle familie. Moderen ligger for døden, faderen er alkoholisk, og det store ansvar for de to mindre søskende hviler på Irinas skuldre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk