12. december 2017
Christian Bentzen, 20 år, og Magnus Stendorf på 18 år er to af mange, som føler sig snydt af jysk tøjsælger. Nu advarer de mod ham.
Christian Bentzen, 20 år, og Magnus Stendorf på 18 år er to af mange, som føler sig snydt af jysk tøjsælger. Nu advarer de mod ham.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vrede kunder har meldt 16-årig tøjsvindler til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vrede kunder har meldt 16-årig tøjsvindler til politiet
Opdateret 23. september 2017 kl. 14:50
Slagelse - 22. september 2017 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gruppe unge mænd fra Slagelse er nu så trætte af en blot 16-årig tøjsælgers svindel, at de råber vagt i gevær og advarer andre mod at ryge i fælden.

arrow Læs også: Vrede over tøjsvindler tager til: - Han er fuld af løgn

Flere af dem har nu politianmeldt den jyske dreng, der angiveligt sælger dyrt, brugt mærketøj på flere Facebook-grupper, men glemmer at sende varerne.

Det skriver Sjællandske.

- Vi er en gruppe på mellem 20 og 30 personer, som hver er blevet snydt for flere tusinde kroner, siger 20-årige Christian Bentzen, der som eksempel har villet købe en trøje af mærket »Supreme Box Logo« af den 16-årige sælger, hvis navn er kendt af Sjællandske.

Sælgeren, som er bosat i Ikast-området, har af Christian Bentzen som betaling fået en Versace-halskæde og et par tusind kroner oven i hatten.

- Men jeg modtager aldrig noget, og jeg rykker ham flere gange. Han har dog modtaget betalingen, for der ligger et billede af min halskæde på hans Instagram-profil, lyder det fra den 20-årige Christian Bentzen.

Drengen, som tidligere har været i mediernes søgelys, dengang JydskeVestkystens, er tidligere indehaver af to tøjbutikker på nettet. Her var han også udsat for en sand shitstorm, fordi vrede kunder ikke modtog de varer, de betalte for.

Og noget tyder på, at den 16-årige netsvindler ikke har forbedret sig et hak. Slår man eksempelvis hans nummer op på hjemmesiden www.sogtelefonnummer.dk, hvor brugere kan anmelde og beskrive et telefonnummer, kommer der flere meddelelser. Den ene er »svindlet for 4200 kr i dag«, mens den anden lyder: »Personen svindler. Sælger f.eks tøj via Trendsales men sender aldrig varen.«

Eksempelvis har sælgeren det også med at blokere folk elektronisk, hvilket kan tegne billedet af en person, der stadig ikke har fået rent mel i posen.

- Vi er mange, og det er folk fra hele landet, som vil have ham stoppet, fortæller 18-årige Magnus Stendorf fra Slagelse, der sagtens kan forstå, hvis nogle vil kalde det naivt bare at overføre så mange tusinde kroner uden videre.

For fleres vedkommende skal det dog siges, at den 16-årige køber porto, printer labels ud og egentlig bare mangler at sende pakkerne af sted. Varerne »forsvinder« dog hver gang, lyder kritikken.

Sjællandske har været i kontakt med den pågældende, 16-årige dreng. Han fortæller, at der er indgået aftaler om tilbagebetaling og levering af varer med flere.

- Jeg har aftaler i stand med de fleste, fortæller han, hvorefter han spørger, om hans navn offentliggøres i forbindelse med en artikel.

- Det er jo også ulovligt, pointerer han bagefter, mens han dog slår fast, at han ikke er ude på at svindle nogen som helst.

- Ellers kan de, som mangler penge, gøre indsigelse mod banken og så få pengene tilbage på den måde, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk